Mezoterapia capilară, alternativa implantului de păr

Mezoterapia capilară ajută la stimularea regenerării firului de păr de la rădăcină.
  • Publicat:
Mezoterapia capilară, alternativa implantului de păr
FOTO: pexels.com / Mezoterapia capilară, alternativa implantului de păr

Atât femeile, cât şi bărbaţii se confruntă cu cîderea părului, fie din cauze ereditare, de alimentaţie, homonale, individul suferă de anumite boli, din cauza consumului de medicamente, de stres ori din cauza procedurilor cosmetice agresive.

Acolo unde apar golurile de păr de la nivelul scalpului în urma căderii părului, de cele mai multe ori rădăcina este sufocată de derm, iar pentru a putea fi stimulată să producă din nou fir, ideală este mezoterapia capilară, o procedură cosmetică non-invazivă care are scopul de a desfunda canalele închise şi de a stimula regenerarea firului de păr de la rădăcină.

“Mezoterapia capilară stimulează creşterea unor noi fire de păr în zonele afectate de alopecie. Reprezintă o primă soluţie foarte bună pentru a regenera şi a stimula creşterea unor noi fire de păr de la rădăcină. Este indicată în cazurile în care avem fire de păr din ce în ce mai subţiri ori apar goluri pe scalp din cauze firelor pierdute. Pentru că rădăcina este acoperită de piele iar bulbul este sufocat, noi acţionăm prin stimularea acelei zone cu ajutorul dispozitivului cu microace, desfundăm canalele şi introducem cocktail-ul de substanţe hrănitoare care stimulează rădăcina şi regenerează firul de păr. După aproximativ o lună începe să crească puful, noile fire de păr. Mezoterapia capilară de la Famisoo poate fi o primă soluţie pentru problema căderii părului”, explică Adriana Bican.

În funcţie de gradul de dezvoltare al alopeciei sunt necesare mai multe şedinţe de mezoterapie capilară. Această procedură reprezintă, pentru multe persoane, alternativa implantului de păr, fiind mult mai puţin costisitoare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”