Manichiuri de toamnă 2021: 7 culori must have

Bordeau intens, tonuri profunde de verde, nuanțe vibrante de galben-muștar. Acestea sunt doar câteva dintre culorile vedetă pentru manichiuri de toamnă 2021.
22.10.2021
Manichiuri de toamnă 2021: 7 culori must have
Foto: pexels

Bordeau intens, tonuri profunde de verde, nuanțe vibrante de galben-muștar. Acestea sunt doar câteva dintre culorile vedetă pentru manichiuri de toamnă 2021. Odată cu scăderea temperaturilor și cu explozia de schimbări cromatice din jurul nostru, manichiurile inspirate de natură devin alegerea ideală. Acum nu mai avem niciun motiv pentru care să nu ne putem bucura de o gamă variata de culori, de la cele pământii, la clasicul nude, culori de tranziție și texturi cu care să putem jongla. Iată pentru ce nuanțe ai putea să optezi toamna aceasta pentru manichiura ta.

Manichiuri de toamnă 2021: Verde închis

”Nu ai cum să dai greș cu această nuanță complet neașteptată pentru orice ținută. Verdele închis se potrivește perfect cu orice ton de piele și este o modalitate ideală de a înlocui clasicul negru sau clasicul burgundiu”, afirmă cu tărie Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Galben-muștar

O nuanță vibrantă care aduce în toamna lui 2021 un aer fresh și plin de entuziasm este galbenul-muștar. Imposibil să nu-ți cucerească retina încă de la prima vedere!

Tonuri de maro

Din nou, uită de tonurile burgundii și clasicul negru și nu te speria să dai o șansă culorilor pământii. Promitem că te vei îndrăgosti instant!

Albastru royal

”De ce să nu-ți transformi manichiura într-o bijuterie?”, crede Diana Marandiuc. Cu tonurile de albastru royal iei prin surprindere întreaga garderobă și îi oferi un twist complet neașteptat. Nouă ne place și cu siguranță îți va plăcea și ție acest efect!

Manichiuri de toamnă 2021: Culori metalice pământii

Toamna aceasta este vremea să strălucești și să-ți duci manichiura la un alt nivel. Optează pentru culorile metalice pământii pentru a te face remarcată în această toamnă. Să mai spunem că nici măcar nu ai nevoie de un specialist pentru a obține manichiura perfectă?

Tonuri neutre

Trebuie să recunoaștem că ne este destul de greu să stăm departe de tonurile neutre de bej sau crem, toate fiind potrivite cu orice ton și subton de piele.

Manichiuri de toamnă 2021: Roșu sângeriu

Nu are cum să lipsească de pe lista favoritelor din toamna lui 2021 tonurile de roșu, iar nuanțele de roșu sângeriu se potrivesc perfect cu peisajul tomnatic. Dacă vrei o manichiură mai accentuată, glitter-ul auriu face echipă excelentă!

Forma feței: cum facem diferențele?
Forma feței: cum facem diferențele?
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?