Linia maxilarului: cum să o definești prin diferite tehnici

De multe ori încercăm să menținem un echilibru la nivelul feței, dar nu întotdeauna de concetrăm și pe linia maxilarului.
  • Publicat:
Linia maxilarului: cum să o definești prin diferite tehnici
Foto: shutterstock

De multe ori încercăm să menținem un echilibru la nivelul feței, dar nu întotdeauna de concetrăm și pe linia maxilarului, care are o foarte mare legătură cu simetria trăsăturilor feței și modul în care definește și separă fața de gât.

Începând cu vârsta de 30 de ani, pielea din zona maxilarului își pierde din volum și elasticitate, iar forma feței poate suferi schimbări. Nu este nimic greșit să arăți diferit față de cum arătai în tinerețe, dar dacă în continuare vrei să te simți încrezătoare și confortabilă și îți dorești un maxilar definit, exită câteva tratamente pe care le poți pune în aplicare acasă sau chiar la birou.

Tratamente și exerciții pentru a defini linia maxilarului

Gua sha este o practică tradițională chinezească care implică masarea pielii cu ajutorul unei pietre netede pentru a crește circulația sângelui și fluidelor limfatice. Această practică te scapă de aspectul obosit al pielii și relaxează tensiunea facială. Aplică pe tenul curat un ulei de față astfel încât ea să devină alunecoasă. Folosește piatra cu curbură „U” de la bărbie către ureche. Repetă procesul pe fiecare parte a maxilarului de cinci ori, iar pentru a obține cele mai bune rezultate fă acest tratament zilnic.

Există chiar și exerciții în acest sens, care te ajută să obții un maxilar mai definit. Dacă nu vrei să investești într-o astfel de piatră, poți încerca jocul cu vocale pentru a antrena mușchii din zona gurii.

  • Pasul 1: Deschide gura astfel încât să creezi vocala „O”, dar cât se poate de exagerat
  • Pasul 2: Schimbă mișcarea către vocala „E”, la fel de exagerat
  • Pasul 3: repetă mișcările „O” și „E” timp de câteva minute
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân