Ivatherm are pentru tine o surpriza!

Ivamat este o crema hidratanta pentru piele sensibila, normala si mixta de la Ivatherm.
  • Publicat:
Ivatherm are pentru tine o surpriza!
Ivatherm are pentru tine o surpriza!

Ivamat, crema hidratanta pentru piele sensibila, normala si mixta de la Ivatherm este rezultatul cercetarilor recente cu contributia importanta a lui Alain Fructus, renumit cercetator chimist al industriei de cosmetologie din Franta. Impreuna cu echipa sa de cercetatori, medici dermatologi si alergologi, au dezvoltat acest produs ce contine ingredienti activi recunoscuti pentru eficacitatea lor asupra pielii.

Meadowestolide este un extract de Limnanthes alba. Acest ingredient activ reechilibreaza balanta fiziologica de lipide si apa in tesutul epidermic. Este un hidratant puternic si complex ce actioneaza prin multiple mecanisme pentru prevenirea deshidratarii si retinerea apei in epiderm.

Ceramide omega 6 este o molecula obtinuta prin proces verde (sinteza enzimatica fara utilizare de solventi organici) din uleiuri vegetale este foarte bogata in acid linoleic, acid gras esential.

El nu poate fi produs de catre corpul nostru, motiv pentru care este necesar ca el sa fie adus din exterior. Omega 6 este considerat cel mai important acid gras esential pentru piele si pastrarea integritatii ei.

In afara proprietatilor sale hidratante, el are un rol important in reducerea inflamatiei. Lipsa acidului linoleic la nivelul pielii determina formarea unui sebum iritant ce initiaza comedoane si acnee. Din acest motiv, el este benefic pentru pielea mixta predispusa la aparitia comedoanelor.

Extractul Bio de fruct de cactus este un ulei foarte pretios si rar obtinut in Maroc prin presare la rece si uscare sub vid. Contine acizi grasi nesaturati, tocoferoli si steroli. Are efect regenerator si reparator, dar cel mai important pentru noi este continutul foarte bogat de vitamina E care previne imbatranirea cutanata.

Apa termala Herculane este bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile. Datorita acestora, ea are proprietati calmante si antiiritante pentru pielea noastra sensibila.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sunt femeile slabe cele mai sexy?
Sunt femeile slabe cele mai sexy?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”