Imbraca-te in ton cu varsta ta!

Fie ca recunosc ori nu, majoritatea femeilor isi doresc sa arate mai tinere decat sunt. Motivatia difera, fiind uneori aproape inconstienta, in vreme ce alteori aparitia unui rid pe frunte declanseaza intreg mecanismul. Iar daca micile cute ale pielii afe
  • Publicat:
Imbraca-te in ton cu varsta ta!
Imbraca-te in ton cu varsta ta!

Si, cu toate ca multe femei nu recunosc, este clar ca majoritatea simt cel putin o data in viata dorinta de a mai avea 18 ani din nou. Iar asta nu doar pentru a fi frumoase si suple, ci si pentru senzatia de lipsa a grijilor, de tinerete si de absenta a responsabilitatilor majore din viata de adult. Este posibil ca aceasta nevoie sa se nasca si din dorinta de a nu mai simti oboseala si stresul din fiecare zi.

Femeile care au ales sa refuze instalarea semnelor batranetii au dat dovada de o foarte mare hotarare, precum si de mijloace financiare pe masura. In schimbul pretului platit, au primit durere. Interventiile chirurgicale de revitalizare a tenului imbatranit nu sunt simple, si nici lipsite de durere. De buna seama, ele sunt grupate in mai multe tipuri, insa mai sus era vorba despre cele permanente, care dureaza cel mai mult. De aceea, ele sunt intruzive si dureroase. Cu toate astea, este bine ca femeile sa stie ca nu intotdeauna rezultatele sunt asa cum si le inchipuie. Mentinerea efectelor de intinerire obtinute pe cale chirurgicala necesita ingrijire speciala si permanenta.

De aceea, daca vrei sa arati tanara, trebuie sa intelegi ca nu doar aspectul pielii te poate ajuta sa atingi acest tel. Garderoba si felul in care alegi sa potrivesti hainele intre ele ar putea fi cheia spre un aspect tinresc si plin de savoare. Ingrijeste-ti pielea, si in special tenul, hidratand-o atat la nivel local prin multitudinea de lotiuni si creme existente pe piata, cat si la nivel general, consumand multe lichide. In ceea ce priveste garderoba, este firesc sa ai haine corespunzatoare varstei pe care o ai, insa nu strica sa te imbraci si mai tinereste din cand in cand. Iata cateva trucuri vestimentare care te vor ajuta sa pari mai tanara, mai increzatoare si mai multumita de aspectul tau fizic:

1. Poarta o pereche de blugi care sa iti mascheze silueta si sa acopere linia taliei care s-a ingrosat un pic in ultimul timp. Blugii trebuie sa aiba talia inalta, si sa nu fie chiar stransi pe corp. Stilul pana este foarte indicat in cazul tau, iar culoarea cea mai potrivita este una inchisa.

2. O rochie draguta, cu imprimeuri florale ar putea face minuni daca vrei sa iti aduci aminte de trecut. Poate sa fie cu bretele, dar vei avea nevoie de un pulover deschis in nasturi pe deasupra. Daca are maneci scurte, rochia este ideala, insa va trebui sa nu exagerezi. In acest sens, croiala trebuie sa fie suficient de larga ca sa acopere eventualele imperfectiuni ale truplui, intervenite odata cu trecerea timpului. Rochia imprimata este un articol vestimentar care denota feminitate si incredere in sine. Nu ezita sa o porti oridecateori ai ocazia!

3. Ascunde zonele inestetice cauzate de stres si de trecerea timpului. Poarta corsete si suspensori din materiale speciale, atat in zona picioarelor cat si a coapselor si a taliei. Totusi, nu te pedepsi purtand articole de acest fel prea stramte! Daca nu sunt confortabile, renunta la idee.

4. Renunta la geanta care iti aer de mama! Mare si incapatoare, purtata si veche. A sisit timpul sa schimbi ceva in aparenta pe care o ai. Cumpara-ti o poseta cu stil, nici mica nici mare, care sa fie suficient de incapatoare pentru lucrurile de care ai nevoie.

5. Aranjeaza-ti parul si ajusteaza machiajul in asa fel incat sa nu epateze, deci sa fie cat mai simplu si natural. Un machiaj prea intens iese in evidenta, chiar fara sa vrei, si poate avea un efect negativ fata de cel scontat de tine. Nu numia ca nu acopera, insa poate chiar si sa scoata in evidenta ridurile si semnele de pe chip. Patreaza-l in ton cu varsta si cu coafura pe care o ai, si totul va fi in regula.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Rochitele - vedete de sezon
Rochitele - vedete de sezon
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân