Idei de cadouri pentru EA de Ziua Îndrăgostiţilor

În multe ţări se sărbătoreşte acum în februarie Ziua Îndrăgostiţilor şi chiar dacă o numim sau nu Valentine’s Day important este doar faptul ca sărbătorim iubirea, iar cu această ocazie putem face şi cadouri mai mult sau mai puţin simbolice celor dragi.
  • Publicat:
Idei de cadouri pentru EA de Ziua Îndrăgostiţilor

În multe ţări se sărbătoreşte acum în februarie Ziua Îndrăgostiţilor şi chiar dacă o numim sau nu Valentine’s Day important este doar faptul ca sărbătorim iubirea, iar cu această ocazie putem face şi cadouri mai mult sau mai puţin simbolice celor dragi.

Iată numai câteva idei de cadouri utile oricărei femei.

parfum Guess

 

Parfumierul Laurent Le Guernec şi-a imaginat GUESS Girl ca un flirt inocent şi seducător.

“Am vrut să aduc un suflu proaspăt, senzual şi ultra-sexy parfumului GUESS, inspirat de femei precum Brigitte Bardot şi Marilyn Monroe”, spune Laurent Le Guernec. „Consider că floarea acacia a capturat atitudinea dulce-senzuală a unei GUESS Girl. Această intrigantă dualitate a fost baza noului parfum. Pentru un strop de exotism în plus am combinat mimosa cu orhidee paradisiacă.” GUESS GIRL EDT 50 ml – 243 lei /  75 ml – 293 lei

Note principale: Nectar de zmeură, Pepene, Bergamotă.
Note de mijloc: Orhidee paradisiacă de Brazilia, Floare de Acacia, Crin
Note de sfârşit: Santal australian, Vanilie de Madagascar.

 

Vintage cu SABON

O poşetă Vintage din mătase, căptusită şi cu lanţ metalic, pentru serile romantice de primăvară (59 lei).

Un parfum senzual, de seară, a cărui aromă persistentă gravitează în jurul binecunoscutei arome SABON: patchouli-lavanda-vanilie.

Impresionează însă plăcut şi notele florale de bergamotă sau cele lemnoase ale santalului, ce adaugă rafinament şi prospeţime parfumului (100 ml – 220 lei).

Detalii pe www.sabon.ro.

vintage - sabon

 

mascara Maybelline

The Rocket mascara – Maybelline

S-a mai spus: mascara reprezintă pentru make-up ceea ce este “little black dress” în lumea modei.
Iar o femeie care poartă The Rocket devine instantaneu şic.

Astăzi look-ul pe care îl doresc cele mai multe dintre noi este unul dramatic: gene cu volum exploziv, obţinut imediat!
Până acum era nevoie să aplici mai multe straturi de mascara, pentru ca apoi să periezi genele ca să îndepărtezi surplusul. Acum The Rocket face totul ca la carte, din prima aplicare. (preţ 35 lei).

 

Biotissima - life care

Biotissima Instant Perfection – make-up mousse solution de la Life Care

Un produs bază de machiaj sau primer, adică un produs cosmetic care asigură rezistenţa machiajului pentru o perioadă îndelungată de timp.

Acesta se utilizează înainte de aplicarea fondului de ten. Rolul primerului este de a ascunde imperfecţiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj să fie absorbite corect, cât şi de a proteja pielea sensibilă.

Prin consistenţa sa deosebit de catifelată, mată, produsul uniformizează, ascunde ridurile şi conferă un aspect neted şi plin de strălucire naturală tenului. În plus, uleiurile BIO de argan şi luminiţa nopţii hrănesc şi hidratează pielea.
86,99 lei disponibil pe www.life-care.com

 

Camera foto Samsung  WB250F

Un cadou de neuitat şi momente unice de imortalizat.

Noua camera foto Samsung oferă o experienţă de fotografiere deosebită datorită funcţiilor avansate pe care le are.
Realizarea fotografiilor este şi mai uşoară datorită zoomului optic 18x.

Senzorul de 14,2 Megapixeli BSI CMOS şi lentilele de 24 mm ajută utilizatorii să obţină imagini de o calitate deosebită.

Funcţia Best Face selectează automat cele mai bune expresii ale feţei fiecărei persoane pozate atunci când este activat modul de fotografiere în rafală.

Samsung
Noua SMART CAMERA poate fi mult uşor conectată cu alte dispozitive, iar prin intermediul funcţiei AutoShare fotografiile pot fi trimise şi salvate instantaneu pe telefon (1.149 lei).

 

Medik8

Pentru ochi irezistibili…
 

Medik8 oferă două produse esenţiale de îngrijire: eyeCleanse – demachiant profesional pentru ochi sensibili (88,5 lei) şi Dark Cirkles pentru a scăpa de cearcăne (154 lei).

eyeCleanse este un demachiant foarte delicat cu extract din muşeţel german şi albăstrele, dar formula sa eficientă îndepărtează până şi cel mai dificil machiaj.
Nu usucă şi nici nu irită pielea din jurul ochilor. Fără alcool, fără miros şi fără parabeni.

Cu doi complecşi de peptide în concentraţie ridicată şi particule reflectorizante, Dark Cirkles reduce radical aspectul cearcănelor şi a pungilor de sub ochi.
Întăreşte ţesutul conjunctiv şi îmbunătăţeşte hemodinamica şi microcirculaţia.

Detalii pe www.dermaceuticals.ro.

 

BB Cream Anti-Age
 

Garnier a lansat în această iarnă şi noua formulă BB Cream împotriva îmbătrânirii tenului.

Aceasta are o formulă pe bază de Pro-Xylane (reduce ridurile şi oferă fermitate) şi pigmenţi minerali (purifică şi uniformizează rapid tenul).


Beneficiile acestei creme: riduri reduse, o fermitate mai bună a pielii, protejarea şi hidratarea acesteia.

Garnier BB Cream Anti-Age este disponibilă în 2 nuanţe: deschis şi mediu. (29,99 lei).

Garnier

 


Cercei, colier şi inel Wrapped de la Oriflame


Cercei, colier şi inel realizate din pietre din sticlă de culoarea topaz-şampanie, încastrate în metal argintiu, cu design inedit. (109 lei setul, dar pot fi achiziţionate şi individual).

 

Apimond

Cadouri Bio de la Apimond

Doriţi să vă surprindeţi soţia cu un cadou pe cât de plăcut, pe atât de util? Apimond vă sugerează pachetul Beauty Bio (234 lei), alcătuit din ulei de argan, cremă de reîntinerire cu venin de albine, apă florală de trandafiri şi miere de salcâm sau Reîntinerire Bio (214 lei) – alcătuit din cremă de reîntinerire cu venin de albine, ser tratament cu venin de albine şi apă florală de portocal.

Pachetele cadou Apimond includ atât apicole Bio, cât şi produse cosmetice şi de îngrijire corporală cu ingrediente active naturale, precum veninul de albine, lăptişorul de matcă, uleiul de argan sau uleiul de avocado. Detalii pe www.apimond.ro.

 


Jessica Flash Fusion 2.5.2 System
 

O maniciură sau pedichiură perfectă în doar 5 minute!

Cel mai revoluţionar produs Jessica Cosmetics este un sistem simplu de aplicare în numai 2 paşi.

Se aplică şi se usucă în 5 minute, graţie tehnologiei sale de auto-uscare. Se îndepărtează rapid în doar 2 minute.
 

Jessica
Flash Fusion 2.5.2 garantează o unghii rezistentă şi strălucitoare, care arata impecabil până la patru săptămâni. Sistemul este un proces „fusion” patentat de Jessica Cosmetics, iar preţurile unei manichiuri sau pedichiuri cu aceste produse in saloanele de frumuseţe sunt între 50 şi 70 de lei (diferă de la un salon la altul).

 

Beyonce parfum

BEYONCÉ PULSE NYC

Sexy. Electrizantă. Curajoasă. Cuvintele care o descriu cel mai bine pe Beyonce, ar putea descrie cu uşurinţă şi oraşul New York.

Beyonce crede cu tărie că parfumul este accesoriul perfect, aşadar şi-a propus să creeze o aromă florală pentru femeile sofisticate, stylish, sigure pe ele.

Notele de început sunt de zmeură spumantă, rodie bogată, şi pere zemoase. Notele fructate se îmbină cu notele florale de bujori şi iasomie.

Orhideea este floarea favorită a lui Beyonce şi este un simbol al puterii şi al încrederii. Parfumul dezvăluie senzualitate prin note de patchouli, mosc, caşmir şi prăjitură. O combinaţie surprinsă pentru prima dată într-un parfum ce seduce simţurile.

Beyonce Pulse NYC Edp  50 ml – 154.75 lei

 

Set cadou FREEDOM for HER / FREEDOM for HIM

CLEAR şi Rexona îţi oferă cadoul potrivit: seturile FREEDOM, pentru el şi pentru ea, ce pot fi oferite de ziua îndrăgostitilor.

Fiecare set cadou include un şampon antimătreaţă CLEAR, pentru un păr seducător, şi un deodorant spray antiperspirant Rexona, pentru o protecţie de top, iar împreună cu acestea îţi oferă câte o geantă pentru cosmetice şi respectiv o borsetă de umăr cu baretă la fiecare set cadou Freedom for her, respectiv Freedom for Him (preţ 35,77 lei un set).

freedom - clear, rexona

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”