Frumuseţi de plastic

Credeţi că toate starletele pe care le admiraţi în poze sunt perfecte de la natură? Mai gândiţi-vă atunci când vă faceţi probleme că nu aveţi dantura simetrică, iar nasul cu care v-a înzestrat natura este puţin strâmb.
  • Publicat:
Frumuseţi de plastic

Credeţi că toate starletele pe care le admiraţi în poze sunt perfecte de la natură? Mai gândiţi-vă atunci când vă faceţi probleme că nu aveţi dantura simetrică, iar nasul cu care v-a înzestrat natura este puţin strâmb.

Angelina şi-a lucrat pomeţii şi sprâncenele

Vi se pare că Angelina Jolie este perfectă? Ei bine, fizic chiar este, spun absolut toţi specialiştii în medicină estetică. Angelina se bucură de o simetrie perfectă care o face să fie atât telegenică, cât şi fotogenică.

Dar frumuseţea doamnei Jolie nu este 100% naturală. Există dovezi care atestă că şi-a ridicat sprâncenele, şi-a pus implanturi de silicon în pomeţi şi a lucrat cu ajutorul chirurgului şi la buzele care au făcut-o celebră în toată lumea.

Mici modificări şi-a adus şi la nivelul nasului. Iar suma vehiculată pentru aceste retuşuri depăşeşte, se pare, 100.000 de dolari. Rezultatul însă e fabulos indiferent dacă a fost “vina” naturii sau a bisturiului. Totuşi, câteva kilograme în plus nu i-ar strica pentru a-şi recăpăta silueta de altădată.

Beyoncé şi-a refăcut nasul şi sânii

O altă frumoasă a trecut şi ea pe la chirurgul estetician, fără să regrete prea mult. Este vorba de Beyoncé care şi-a modificat nasul radical. A renunţat la forma specifică afro-americanilor, astfel încât nasul starletei este mic şi subţire. De ce?

Nu se ştie exact atâta vreme cât încă de la lansare, cu trupa Destiny’s Child, toată presa i-a apreciat fizicul. Nu mai conteneau laudele la adresa posteriorului ei generos şi a sânilor.

Şi, cu toate acestea, Beyoncé şi-a modificat inclusiv sânii, şi-a modificat nasul, iar acum, la doar o lună de la naşterea fetiţei ei, se gândeşte la alte operaţii estetice. Sumele pe care le-a cheltuit până acum depăşesc 500.000 de dolari.



Danii Minogue ştie ce înseamnă să slăbeşti 
Dannii Minogue şi-a mărit s`nii în mod evident după ce, în urma unei diete, a slăbit foarte mult. După ce a văzut că intervenţiile de la nivelul glandelor mamare au avut succes, şi-a spus că nu e de ajuns.

Aşa a ajuns din nou la medic pentru injecţii cu toxină botulinică. Motivul a fost simplu. A vrut să arate perfect c`nd se uită în oglindă şi să nu sesizeze nimeni semnele trecerii timpului. Costurile intervenţiilor nu au depăşit 50.000 de dolari.


Lindsay Lohan s-a distrus cu bisturiul
Lindsay Lohan este una dintre vedetele asupra căreia chirurgia estetică a avut efecte de-a dreptul dramatice. Actriţa are doar 23 de ani şi în realitate arată ca o femeie trecută de prima tinereţe.

Şi-a mărit buzele, 
şi-a ridicat sprâncenele şi şi-a ajustat bustul pentru sume care au depăşit 100.000 de dolari. Dar în acelaşi timp cu vizitele la estetician, consuma din belşug alcool fără limite, fuma mult, iar drogurile erau la ordinea zilei. Vedeta şi-a pus şi meşe în păr, şi-a modificat dramatic culoarea podoabei capilare, iar rezultatul este de-a dreptul dezastruos. 


Minnie Diver, năsucul e cel mai important 
Minnie Driver nu a fost niciodată frumoasă în sensul clasic. Are faţa prea pătrată (în privinţa oaselor nu se poate face nimic), părul prea creţ şi trăsăturile prea abrupte.

Şi cu toate acestea, singura ei problemă, aşa cum o percepea, era forma nasului. Şi-a reconstruit nasul pentru 20.000 de dolari şi în prezent se declară extrem de mulţumită. Aceasta şi pentru că simultan şi-a rezolvat deviaţia de sept de care suferea din copilărie. 


Nicole Kidman e de-a dreptul îngheţată 
Nicole Kidman şi-a încremenit faţa cu ajutorul botox-ului. Este fan al acestei substanţe, însă pentru expresivitatea unei actriţe excesul de botox face ravagii.

Din 6 în 6 luni plăteşte chirurgului estetician nu mai puţin de 10.000 de dolari ca să-i amorţească faţa pentru o perioadă determinată. Şi totuşi, faţa ei nu mai are nici 1% din prospeţimea de care se bucura înainte de sesiunile de injectări periodice. 

 

Citeşte şi: Celebrităţi care îşi regretă operaţiile estetice

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Tinereţe cât ai zice mere, nuci, peşte
Tinereţe cât ai zice mere, nuci, peşte
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân