Femeile, mai frumoase iarna decat vara

Barbatii considera trupul femeilor, inclusiv al partenerei, mai atractiv in sezonul rece. Asta pentru ca este mai acoperit in lunile friguroase, ceea ce conduce automat la un plus de atractie. Iar in lunile de vara, barbatii au ten­dinta de a da mai degraba note mici fizicului partenerei lor...
  • Publicat:
Femeile, mai frumoase iarna decat vara
Femeile, mai frumoase iarna decat vara

Un studiu recent realizat in Polonia atrage atentia asupra faptului ca barbatii considera trupul femeilor, inclusiv al partenerei, mai atractiv in sezonul rece. Corpul femeilor este mai acoperit in lunile friguroase, ceea ce conduce automat la un plus de atractie.

De asemenea, „lip­sa formelor corpului in acest context diminueaza simtitor sansa ca partenerii sa faca comparatii intre diversele siluete pe care le intalnesc”, explica cercetatorii.

Cert este ca in perioada lunilor de vara, barbatii au ten­dinta de a da mai degraba note mici fizicului partenerei lor, in condi­tiile in care aces­ta este mai putin acoperit. In concluzie, barbatii sunt mai usor de cucerit in sezonul rece, decat pe timpul verii.

Culoare intensa si stralucire de exceptie

Vine primavara si parul tau trebuie sa arate impecabil. Pare imposibil de crezut? Ei bine, nu. Expertii de la Wella Professionals vin in intampinarea acestei dorinte. Noua vopsea semi-permanenta Color Touch te face sa pasesti intr-o lume a culorilor hipernaturale, cu straluciri irizante.

Formula imbunatatita Light2Color Complex contine ceara naturala ce ofera mai multa stralucire parului si proteine asemanatoare cheratinei din firul de par. Aceasta crema colorata ofera parulului cu 63% mai multa stralucire, iar culoarea va fi cu 57% mai irizanta fata de un par netratat!

Ce se poarta in primavara/vara 2009?

Expertii P&G beauty propun variantele „Soft” si „Creativitate maxima”. „Soft” – o tem­perare evidenta a colectiilor, o simplificare si o abordare mult mai pragmatica a acestora fata de sezoanele trecute. Adio volume exagerate! „Creativitate maxima” – infuzie de idei si tehnici surprinzatoare de executie care transforma fiecare piesa ves­timentara intr-o demonstratie de virtuozitate.

Ambele directii creative au in comun: un optimism debordant tradus in culori puternice si vesele, desprinse direct de pe po­diumurile de moda ale anilor ’80, variatiuni pe tema smokingului sau a saharienei, precum si rochii de o eleganta atemporala.

Citeste si Reinventeaza-te. Ai dreptul sa fii speciala!
Frumusete si inspiratie in stilul Elena Perseil

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Contraceptivele te fac mai frumoasa!
Contraceptivele te fac mai frumoasa!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”