Decodifică acum ingredientele produselor de îngrijire a pielii pe platforma online Ask.NAOS  

  • Publicat:
Decodifică acum ingredientele produselor de îngrijire a pielii pe platforma online Ask.NAOS   

Tu știi ce conțin produsele de îngrijire pe care le aplici pe pielea ta? Cum ar fi dacă ai putea decodifica ingredientele aflate în produselor dermatocosmetice într-un mod simplu și ușor accesibil? Acum, totul este posibil pe platforma www.Ask-NAOS.ro, un proiect lansat pe piața din România de compania franceză NAOS.

În ultimii ani, atenția nu doar față de alimentele pe care le consumăm, dar și pentru produsele de îngrijire pe care le folosim a crescut semnificativ. Nouă din zece cumpărători susțin că siguranța produselor este principalul criteriu de cumpărare. Iar 59% dintre ei declară că citesc lista de ingrediente înainte de a cumpăra un produs de îngrijire a pielii.

De aceea, NAOS a decis să ofere, în premieră, transparență totală în privința formulelor și ingredientelor folosite în produsele sale, prin platforma digitală Ask.NAOS.

Pentru că ai dreptul să știi ce aplici pe pielea ta

Platforma poate fi accesată într-un mod simplu, scanând codul QR disponibil pe ambalajul fiecărui produs Bioderma și Institut Esthederm sau intrând pe www.Ask-NAOS.ro. Acolo sunt listate toate formulele, ingredientele și brevetele produselor, pentru că ai dreptul să știi ce aplici pe pielea ta.

Un total de 450 de formule, 650 de ingrediente și 40 de brevete și tehnologii ale produselor NAOS la nivel global sunt explicate în funcție de tipul, originea și rolul lor. Astfel, poți ști în orice moment ce înseamnă fiecare ingredient de pe etichetă, cum a fost obținut și cum îți ajută el pielea.

Pe www.Ask-NAOS.ro poți fie să consulți lista de ingrediente a unui produs, dând click pe fiecare dintre ele pentru detalii, fie să explorezi pe baza rolului pe care fiecare dintre ele îl are în cadrul formulei. În acest mod, poți să iei propriile decizii cu privire la îngrijirea pielii tale. Să fii bine informat înseamnă să poți face cea mai bună alegere pentru sănătatea ta.

Ecobiologia, abordarea NAOS

NAOS este un sistem unificator a 3 mărci inspirate de piele – Bioderma, Institut Esthederm și Etat Pur. Iar ecobiologia este în centrul abordării acestuia pentru a proteja mai bine ecosistemul pielii și pentru a-i întări mecanismele naturale. Accesează acum platforma www.Ask-NAOS.ro și află totul despre această abordare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân