Cum te ajută gheaţa să slăbeşti şi să scapi de acnee

Gheaţa o folosim de obicei pentru a ne răci băuturile sau, în cazurile nefericite, când ne confruntăm cu o entorsă. Însă ea poate fi folosită şi în alte scopuri.
  • Publicat:
Cum te ajută gheaţa să slăbeşti şi să scapi de acnee

Gheaţa o folosim de obicei pentru a ne răci băuturile sau, în cazurile nefericite, când ne confruntăm cu o entorsă.

Însă ea poate fi folosită şi în alte scopuri.

Potrivit Brightside.me, cuburile de gheaţă pot ajuta la eliminarea coşurilor nedorite, la reducerea ridurilor şi la arderea grăsimii de pe abdomen.
 

Iată câte beneficii ascunde terapia cu gheaţă!

Te ajută să ai o înfăţişare fresh şi să dormi mai bine

Înainte să mergi la culcare, încearcă acest truc: spală-te bine pe faţă, umple o pungă de plastic cu gheaţă şi masează-ţi blând faţa şi gâtul timp de 3 minute. În doar câteva zile, vei observa schimbări benefice: pielea va fi mai luminoasă, mai catifelată, iar somnul va fi mai odihnitor, deoarece gheaţa calmează durerile apărute la nivelul capului.

Te scapă de acnee

Terapia cu gheaţă este o modalitate excelentă pentru a elimina acneea şi cicatricile lăsate de aceasta. Curăţă-ţi bine faţa în prelabil şi înfăşoară un cub de gheaţă într-o bucată de material curat, apoi trece-l peste zonele problematice şi insistă câteva secunde pe coşurile inflamate. Rezultatele te vor surprinde!

Adio, riduri!

Gheaţa îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi previne îmbătrânirea prematură a pielii, prevenind şi ameliorând în acelaşi timp ridurile. Masajul zilnic al feţei, timp de un minut, cu gheaţă, înainte de aplicarea machiajului, face minuni!

Deschide porii şi elimină punctele negre

Dacă te confrunţi cu pori dilataţi şi puncte negre, ia un cub de gheaţă şi trece-l peste faţă timp de 2-3 minute. Dacă respecţi acest ritual de beauty, porii se vor diminua, iar punctele negre vor dispărea în doar câteva zile.

Ameliorează aspectul cearcănelor

Nopţile nedormite îşi pun amprenta nemiloasă asupa chipului tău, dar gheaţa îţi vine în ajutor şi de această dată. Împătureşte 2 cuburi de gheaţă într-o bucată de material şi ţine-le 2 minute pe ochii închişi. Inflamaţia va dispărea, datorită efectului benefic al gheţii asupra sistemului circulator.

Arde grăsimea de pe burtă

Dacă nu îţi permiţi să mergi la şedinţele scumpe de crioterapie, iată ce poţi face acasă: ţine o pungă cu gheaţă pe burtă timp de 15 minute, aşteaptă 3 minute, apoi repetă procesul, dar prelungeşte timpul în care stai cu gheaţa pe abdomen până la maximum o oră. Gheaţa stimulează transformarea celulelor adipoase în celule maro de grăsime, care sunt arse mai rapid şi mai uşor. Desigur, acest procedeu nu trebuie să înlocuiască o dietă sănătoasă şi un program de exerciţii regulate!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”