Cum să cureți peria de păr corect. 3 pași simpli pe care să îi urmezi

Cu siguranță ai căutat pe Internet „cum să cureți peria de păr” așa că vrem să-ți răspundem la această curiozitate.
  • Publicat:
Cum să cureți peria de păr corect. 3 pași simpli pe care să îi urmezi
Foto: envato / Cum să cureți peria de păr corect. 3 pași simpli pe care să îi urmezi

Peria pentru păr este indispensabilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, motiv pentru care este foarte important să știi cum să o cureți corect. Cu siguranță ai căutat pe Internet „cum să cureți peria de păr” așa că vrem să-ți răspundem la această curiozitate.

Cât de des trebuie curățată peria de păr?

Dacă te întrebi cât de des ar trebui să cureți peria de păr, acum este momentul. Ideal este să cureți peria de păr după fiecare utilizare, dar cum acest lucru nu se va întâmpla niciodată este suficient să o cureți chiar și o dată pe săptămână.

O perie curată, fără fire de păr rămase în ea sau fără produse în exces care pot fi răspândite pe scalp te ajută să amâni apariția părului gras. De asemenea, acest lucru este sănătos atât pentru păr, cât și pentru scalp.

Cum să cureți peria de păr în 3 pași simpli

  • Pasul 1: Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să lași peria la înmuiat astfel încât părul rămas în ea să poată fi îndepărtat cu ușurință.
  • Pasul 2: Dezinfectează peria de păr cu alcool.
  • Pasul 3: Lasă peria de păr să se usuce complet înainte de a o refolosi.

Alcoolul poate fi folosit pentru periile din plastic sau metal, dar dacă ai o perie din peri naturali înlocuiește substanța dezinfectantă cu apă și un săpun delicat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”