Cum sa alegi geanta potrivita

Geanta este cel mai important accesoriu al garderobei tale. De aceea, cand alegi geanta perfecta, teste bine sa ai in vedere faptul ca ea trebuie sa se asorteze cu majoritatea hainelor tale, si astfel, cu stilul pe care il ai. De buna seama, nu se va asor
  • Publicat:
Cum sa alegi geanta potrivita
Cum sa alegi geanta potrivita

O geanta-plic, fina si redusa ca dimensiune este alegerea perfecta pentru o intalnire tarzie de afaceri. Alege o geanta calitativa, pentru ca o vei purta de mai multe ori. Ar fi bine sa aiba mai multe compartimente, dintre care macar unul sa aiba securitate sporita. Multe dintre obiectele care se gasesc intr-o geanta sunt accesorii pentru machiaj, de aceea este bine ca ele sa fie depozitate intr-un loc sigur, pentru a nu pata interiorul gentii.

Gentile mari, spatioase, sunt foarte la moda, insa trebuie sa fii atenta la materialul din care sunt confectionate. Mai ales daca ai multe obiecte de luat cu tine, trebuie sa te asiguri ca nu se va rupe. Gentile din material textil, gros, sunt cele mai indicate. Insa, ele nu se pot purta in anotimpurile reci, din cauza riscului de a se uda. In acelasi timp, gentile voluminoase reprezinta un risc real in deformarea coloanei, pentru ca sunt grele. Acest tip de geanta este mai degraba ornamental, decat functional. Asadar, nu face excese atunci cand pui obiecte in ea.

Alege geanta potrivita siluetei tale

* Daca trupul tau este mai plin de la talie in jos, cea mai buna alegere ar fi o geanta redusa ca dimensiune, cu maner scurt. Astfel, atentia este dispusa in jurul umarului, iar regiunea de soldurilor este mascata.

* Daca dimpotriva, partea de deasupra soldurilor este generoasa, cumpara o geanta voluminoasa, cu o curea lunga, care va sublinia zona inferioara a trunchiului si va oferi o aparenta mai supla a partii de sus a siluetei.

* Pentru acele femei care au un trup alungit si suplu, cel mai indicat model de geanta este acela supradimensionat, plin. Astfel, se va echilibra aparenta supla cu volumul oferit de geanta.

* Pentru femeile cu o statura mai generoasa, se recomanda gentile mici, cu imprimeuri sau dungi. Marimea ideala este intre mica si medie, pentru ca astfel atentia se concentreaza pe partea superioara a siluetei, si nu pe intreaga statura.

Orice geanta ai alege, tine minte ca nicio tinuta nu iese din ordinar atat timp cat nu are accesoriile potrivite. Investeste timp in cautarea acestora, si succesul va fi garantat. Alege intotdeuna lucrui de calitate si gandeste-te ca felul in care iti expui tinuta reflecta chiar stilul tau!

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Buzele rosii, din nou la moda
Buzele rosii, din nou la moda
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”