Cum sa ai un par mai des fara costuri mari

Sanatatea parului tau nu ar trebui sa depinda de tratamente costisitoare si vizite la salonul de coafura.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum sa ai un par mai des fara costuri mari
Cum sa ai un par mai des fara costuri mari

Ai vrea sa ai un par mai des si mai rezistent insa tratamentele sunt destul de costisitoare? De la asa zisele pastile miraculoase la implantul capilar, toate iti promit o adevarata podoaba capilara, insa nu ti le permiti. Nici o problema! Tine cont de sfaturile noastre si afla metode simple cu rezultate promitatoare!

 

Sanatatea parului tau nu ar trebui sa depinda de tratamente costisitoare si vizite la salonul de coafura. Tocmai de aceea, noi iti punem la dispozitie cele mai ieftine metode de infrumusetare, trucuri simple pe care le poti pune in aplicare chiar acasa!

Ce sa faci sa ai un par mai des

Alimenteaza-te corect: inutil sa mai vorbim despre o alimentatie bogata in vitamine si minerale, care iti redau frumusetea din interior, nu-i asa? Cu siguranta stii deja aceste lucruri. Totusi, iti dezvaluim un truc: bea amestecuri din banane cu miere sau iaurt cu lapte degresat. Sunt foarte bogate in biotina, vitamina capabila sa iti faca parul mai des si cat se poate de sanatos.

Maseaza-ti scalpul: lipsa densitatii parului poate traduce o proasta circulatie a sangelui in zona scalpului. Asa ca trebuie sa actionezi, masandu-ti scalpul cu uleiuri esentiale – cum ar fi cele de jojoba, henna sau rozmarin. 15 minute pe zi si cateva picaturi de ulei, iar rezultatele sunt uimitoare!

Foloseste praf de copt: adauga 5 lingurite de praf de copt in sticla ta cu sampon si amesteca bine. Apoi, samponeaza-ti parul ca de obicei. Praful de copt iti curata scalpul in profunzime si permite regenerarea celulara si capilara.

Ce sa nu faci pentru a avea un par bogat

Nu e nevoie sa te tunzi scurt (sau zero!): nu ar fi o miscare prea inteligenta nici pentru aspectul tau exterior, nici pentru sanatatea parului tau. Specialistii sustin ca aceasta masura radicala nu are nici o sustinere stiintifica care sa o indreptateasca pentru o asa zisa indesire a parului.

Nu te spala in fiecare zi pe cap: sampoanele sunt produsele chimice care, folosite in exces, pot sa subtieze firele de par.Vei avea parte asadar de un efect exact invers decat cel scontat. O data la 2-3 zile este de ajuns, si atunci incearca sa nu folosesti sampon in exces si mai ales, sa nu te samponezi de doua ori.

Nu iti peria prea mult parul: Un studiu aparut recent scoate in evidenta ca cu cat iti periezi mai mult parul, cu atat iti cade mai mult. Asa ca, incearca sa te rezumi la periajul de dimineata si la cel dinainte de culcare.

Citeste si Bretonul este noua senzatie a sezonului rece

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”