Corina Caragea ne prezintă 4 moduri în care să purtăm comozii jeanşi

Pentru această toamnă, Corina Caragea, prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro Tv – o împătimită a acestei piese vestimentare – îţi prezintă 6 moduri în care îi poţi purta cu succes.
  • Publicat:
Corina Caragea ne prezintă 4 moduri în care să purtăm comozii jeanşi

Pentru multe dintre noi, o etapă nouă din viaţă sau o reuşită se premiază cu o pereche de jeanşi. Piesa cea mai iubită din garderoba româncelor rămâne sezon, după sezon în trend. Pentru această toamnă, Corina Caragea, prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro Tv – o împătimită a acestei piese vestimentare – îţi prezintă 4 moduri în care îi poţi purta cu succes.

“Prima mea pereche de jeanşi? Nu ştiu dacă îmi mai amintesc chiar prima mea pereche de jeanşi”, îşi începe Corina Caragea povestea despre piesa de rezistenţă din garderobă. “Dar îmi amintesc ce am făcut cu primul meu salariu: l-am dat pe tot pe o pereche de jeanşi. Îi mai am şi acum şi spre surpriza mea mai încap şi acum în ei, sunt în perfectă stare şi încă la modă. Atunci aveam 19 sau 20 de ani”, continuă ea.

Corina a venit îmbrăcată lejer la şedinţa foto, într-o pereche de pantaloni scurţi din jeans şi un top din pânză albă.

Este frumoasă, pozitivă şi foarte fresh, deşi este dimineaţă. În dulapul ei se găsesc în jur de 10 perechi, diverse stiluri, diverse culori: boyfriend, rupţi, skinny, evazaţi, pantaloni scurţi.

“Îi port la orice şi oriunde, diferă modul de accesorizare: îi port şi la muncă şi seara în club şi cu rolele în parc. Îi port şi cu tenişi, îi port şi cu pantofi roşii cu toc înalt, îi port şi cu botine, dar şi cu balerini”, explică ea.

Jeanşii sunt însă şi un martor fidel al siluetei, dacă te îngraşi un kilogram, două jeanşii îţi > asta. Corina nu are astfel de probleme: jeanşii mărimea 26 îi vin ca turnaţi. Am întrebat-o care este secretul ei.

“Nu fac un sport anume, merg regulat la sala de fitness, merg cu rolele, iar iarna fac snowboard”, mărturiseşte prezentatoarea. La sală lucrează cu un antrenor, care îi personalizează programul: aparate, bandă, merge şi la masaj.



“Este foarte important să ai un specialist care să te ghideze. Înainte făceam fără şi era un haos: aşa ştii sigur că faci exerciţiile corect, că lucrezi toate grupele de muşchi. Mă şi motivează şi nu trişez”, continuă ea.


Ce alimentaţie preferă?

“În general, mănânc cam ce îmi place, dar cu măsură. Evit prăjelile, 
fast-foodul, sucurile carbogazoase, încerc să nu mănânc seara. Dar repet, nu fac parte din acea categorie de femei care spune: niciodată nu o să mă ating de anumite alimente. Beau apă, fresh-uri făcute de mine. Dacă îmi este poftă, mănânc. Dar păstrez măsura. Mănânc şi prăjituri, mănânc şi ciocolată”, mai adaugă zâmbind.

Nu este persoană care să nu fi observat ce păr frumos are Corina. Cum reuşeşte?
“E sănătos şi atât. Când începe să cadă mai mult îmi prepar o mască naturală din ulei de ricin, de măsline, vitamina A, vitamina E şi gălbenuş de ou”, explică vedeta. Inevitabil, discuţia se mută din nou către capitolul haine.



“Nu sunt înnebunită după cumpărături, nu fac terapie prin shopping, dacă văd ceva ce îmi place îmi cumpăr, însă nu am o pasiune pentru haine. Am perechi de pantofi să le număr pe degetele de la o mână şi haine atât cât îmi trebuie. Prefer să investesc în călătorii.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”