Combinatii suprinzatoare de culori

Care este culoarea predominanta in garderoba multor femei? Raspunsul este negru. Negrul se potriveste pentru orice ocazie si se poate asorta cu orice culoare. Problema este urmatoarea: purtand negru foarte des, sau o combinatie de negru si alta culoare, p
  • Publicat:
Combinatii suprinzatoare de culori
Combinatii suprinzatoare de culori

Iesi din rutina cu cateva combinatii interesante de culori: maro – roz, bleumarin – portocaliu, visiniu – rosu, cenusiu inchis – galben, ciocolatiu – bleu. Unele combinatii iti pot parea indraznete la prima vedere, dar daca stii cum sa profiti de efectele interesante pe care le produc poti obtine tinute inedite.

Maro si roz
In mod obisnuit, maroul, o culoare calda, ar trebui purtata cu alte nuante calde, iar rozul fiind o nuanta rece ar trebui asortata cu alte nuante reci sau cu negru. Dar pentru ca “obisnuit” se transforma foarte usor in “banal”, poti schimba regula. Purtand maro si roz impreuna, rezultatul va fi o tinuta sofisticata si feminina. De exemplu, combina pantaloni maro cu un top roz. Asorteaza-ti tinuta cu pantofi si o curea maro.

Bleumarin si portocaliu
Cand te gandesti la albastru inchis, te gandesti la clasic, serios si traditional. Portocaliul este la exact la polul opus, avand un aer dramatic, energizant si vesel. Poarta-le impreuna pentru a obtine o tinuta sportiva sau clasica. Alege o pereche de pantaloni bleumarin si un top portocaliu. Adauga o vesta si o pereche de pantofi, ambele bleumarin sau negre.

Visiniu si rosu
In general purtate cu negru, rosul si visiniul arata foarte bine impreuna. O varianta buna de a le folosi impreuna este sa pui peste un tricou visiniu o jacheta rosie. Poarta aceasta combinatie cu o pereche de blugi sau pantaloni de culoare inchisa pentru a obtine un look asemanator unei uniforme scolare.

Cenusiu si galben
Cele mai multe dintre noi tind sa asorteze cenusiul inchis – o culoare puternica – cu o nuanta la fel de puternica, precum rosul, albul sau negrul. Dar poti estompa efectul intens al cenusiului inchis cu o nuanta de galben pai. Incearca o fusta cenusie cu un top galben deschis, cu guler anchior. Asorteaza-le cu colanti de culoare neagra si cisme pana la genunchi.

Ciocolatiu si bleu
La fel ca si combinatia de maro si roz, ciocolatiul si albastrul deschis fac o pereche sofisticata. O metoda interesanta de a incerca aceasta varianta este sa combini o pereche de pantaloni bleu cu o jacheta ciocolatie. O tinuta adecvata pentru birou poate fi formata dintr-un costum ciocolatiu si un top bleu.

Articol exclusiv online (Georgiana Dorobantu)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Alimente care hranesc pielea
Alimente care hranesc pielea
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”