Carmen Brumă se machiază singură, în 7 minute

Frumoasa prezentatoare tv, promotor înfocat al sportului şi al stilului de via]ă sănătos ne-a mărturisit că este adepta automachiajului. “Pentru evenimente şi emisiuni mă machiez singură, mă mai retuşează colegii de la departamentul de machiaj eventual. Însă la şedin]ele foto mă las pe mâna specialiştilor”, a declarat Carmen Brumă.
Carmen Brumă se machiază singură, în 7 minute

Frumoasa prezentatoare tv, promotor înfocat al sportului şi al stilului de viaţă sănătos ne-a mărturisit că este adepta automachiajului.

“Pentru evenimente şi emisiuni mă machiez singură, mă mai retuşează colegii de la departamentul de machiaj eventual. Însă la şedin]ele foto mă las pe mâna specialiştilor”, a declarat Carmen Brumă. 

În cât timp reuşeşte să fie gata?

“Pentru că lucrez într-o televiziune de ştiri, am învăţat că minutele sunt foarte importante. Nu îmi permit să stau o oră la machiaj. Aşa că 7 minute îmi sunt suficiente. Acesta spre exemplu, este un machiaj de 10 minute”.

De la ce vârstă se machiază?

“De la 3 ani am început să mă machiez. Cred că atunci mi-am pus pentru prima oară ruj pe pleoape (râde). În mod constant, folosesc machiaje pe la 17, 18 ani” a adăugat Carmen Brumă.

Citeşte şi: Carmen Brumă, adepta antrenamentelor HIT