Carmen Brumă se machiază singură, în 7 minute

Frumoasa prezentatoare tv, promotor înfocat al sportului şi al stilului de via]ă sănătos ne-a mărturisit că este adepta automachiajului. “Pentru evenimente şi emisiuni mă machiez singură, mă mai retuşează colegii de la departamentul de machiaj eventual. Însă la şedin]ele foto mă las pe mâna specialiştilor”, a declarat Carmen Brumă.
  • Publicat:
Carmen Brumă se machiază singură, în 7 minute

Frumoasa prezentatoare tv, promotor înfocat al sportului şi al stilului de viaţă sănătos ne-a mărturisit că este adepta automachiajului.

“Pentru evenimente şi emisiuni mă machiez singură, mă mai retuşează colegii de la departamentul de machiaj eventual. Însă la şedin]ele foto mă las pe mâna specialiştilor”, a declarat Carmen Brumă. 

În cât timp reuşeşte să fie gata?

“Pentru că lucrez într-o televiziune de ştiri, am învăţat că minutele sunt foarte importante. Nu îmi permit să stau o oră la machiaj. Aşa că 7 minute îmi sunt suficiente. Acesta spre exemplu, este un machiaj de 10 minute”.

De la ce vârstă se machiază?

“De la 3 ani am început să mă machiez. Cred că atunci mi-am pus pentru prima oară ruj pe pleoape (râde). În mod constant, folosesc machiaje pe la 17, 18 ani” a adăugat Carmen Brumă.

Citeşte şi: Carmen Brumă, adepta antrenamentelor HIT 

 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân