Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani printr-un tratament cu ionizare dinamică

Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani mulţumită unui tratament de ultima generaţie.
  • Publicat:
Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani printr-un tratament cu ionizare dinamică

Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani mulţumită unui tratament de ultima generaţie. Vedeta are în prezent o piele mai fină şi mai strălucitoare şi trăsăturile mai bine conturate după ce a urmat recent, la Silhouette, tratamentul Guinot Hydraderm Cellular Energy. Acesta regenerează vizibil tenul prin stimularea activităţii celulare.

Cunoscută pentru stilul de viaţă activ, Carmen Brumă a respectat dintotdeauna regulile de bază pentru un program zilnic sănătos şi echilibrat bazat pe alimentaţie corectă, hidratare, sport, odihnă, suplimente alimentare de calitate, îmbinat, de puţin timp, şi cu o îngrijire cosmetică profesională. Vedetă are în prezent grijă că semnele trecerii timpului să fie atenuate prin tratamente revoluţionare non invazive ce oferă un efect uimitor şi natural, fără riscul de a altera trăsăturile chipului.

În ultimele două săptămâni, Carmen Brumă a urmat tratamentul efectuat cu noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy, prezent la Centrele de Slăbit şi Înfrumuseţare Silhouette din Bucureşti, considerat o adevărată alternativă la medicină estetică, prin cele două tratamente de regenerare:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân