Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani printr-un tratament cu ionizare dinamică

Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani mulţumită unui tratament de ultima generaţie.
Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani printr-un tratament cu ionizare dinamică

Carmen Brumă are un ten mai tânăr cu cinci ani mulţumită unui tratament de ultima generaţie. Vedeta are în prezent o piele mai fină şi mai strălucitoare şi trăsăturile mai bine conturate după ce a urmat recent, la Silhouette, tratamentul Guinot Hydraderm Cellular Energy. Acesta regenerează vizibil tenul prin stimularea activităţii celulare.

Cunoscută pentru stilul de viaţă activ, Carmen Brumă a respectat dintotdeauna regulile de bază pentru un program zilnic sănătos şi echilibrat bazat pe alimentaţie corectă, hidratare, sport, odihnă, suplimente alimentare de calitate, îmbinat, de puţin timp, şi cu o îngrijire cosmetică profesională. Vedetă are în prezent grijă că semnele trecerii timpului să fie atenuate prin tratamente revoluţionare non invazive ce oferă un efect uimitor şi natural, fără riscul de a altera trăsăturile chipului.

În ultimele două săptămâni, Carmen Brumă a urmat tratamentul efectuat cu noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy, prezent la Centrele de Slăbit şi Înfrumuseţare Silhouette din Bucureşti, considerat o adevărată alternativă la medicină estetică, prin cele două tratamente de regenerare:

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică