Ana Maria Gheorghe

Si vedetele de la noi au devenit din ce in ce mai pretentioase cand vine vorba despre imperfectiunile pielii si vor sa aiba un ten cat mai curat si mai frumos. Prezentatoarea de la Acasa TV, Ana Maria Gheorghe, a apelat la revista noastra pentru a-si esto
  • Publicat:
Ana Maria Gheorghe
Ana Maria Gheorghe

Ana Maria Gheorghe se afla la cea de-a doua tentativa reusita de a-si estompa asa-numitul „sant al lacrimilor”, care in cazul ei si in ciuda varstei, are doar 23 de ani, este foarte vizibil, dandu-i un aer obosit. Si de aceasta data ne-am adresat d-nei dr. Dana Jianu, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi esteticieni din Romania. Dr. Jianu a recomandat si cu aceasta ocazie umplerea santului cu acid hialuronic, o metoda rapida, complet nedureroasa, sub influenta lidocainei (un anestezic sub forma de crema aplicat local). In prealabil, zona ce urma sa fie umpluta a fost marcata cu o carioca speciala de catre dr. Jianu. Metoda are o mare precizie, iar hematoamele rezultate se resorb dupa doar 3 pana la maximum 7 zile de la interventie. Ca terapie adjuvanta, doctorita i-a recomandat frumoasei Ana Maria un antialergic, un antiinflamator usor si zilnic un masaj bland al zonei ochilor cu un gel care racoreste zona si stimuleaza circulatia. La doar cateva zile dupa injectarea cu acid hialuronic, Ana Maria s-a intors relaxata la lucru, la Acasa Tv unde prezinta starea vremii. Look-ul ei superfresh este o dovada ca metodele de estompare a cearcanelor propuse de esteticieni functioneaza, chiar daca efectele sunt temporare: dureaza intre 6 si 8 luni.

Info util: Proestetica – Str. Tudor Stefan 38-40, www.proestetica.ro

Milionarele
Beyoncé
Ea nu are nevoie inca de tratamente cosmetice sofisticate pentru ca este foarte tanara. Totusi, acest lucru nu i-a impiedicat pe mai marii uneia dintre cele mai de succes companii de produse cosmetice sa-i valorifice imaginea. Se vorbeste de un contract de aproape 5 milioane $ care i-ar reveni pentru cinci ani de munca in slujba frumusetii. Trebuie sa lucreze 10 zile pe an si trebuie sa-si anunte angajatorii daca vrea sa-si schimbe radical look-ul.

Andie Macdowell
Ea se apropie vertiginos de varsta de 50 de ani, dar nu o arata sub nici o forma. Bravo ei! Este una dintre cele care au descoperit secretul tineretii vesnice. Foloseste produsele antiaging a caror imagine este, dar are grija sa introduca in ritualul de ingrijire zilnica serumuri, creme de noapte si masti pe baza de extract de strugure.

Claudia Schiffer
Fosta glorie a podiumurilor de moda, traieste inca foarte bine din contractele de publicitate pe care le-a incheiat pentru promovarea cosmeticelor de top. Acum isi inregistreaza in palmares produsele antiaging pentru ca are deja 37 de ani, varsta la care este necesara aplicarea tratamentelor de prevenire a instalarii rapide a semnelor de imbatranire.

Penélope Cruz
Spaniola care a sucit mintile multor barbati de la Hollywood nu putea trece neobservata in randul advertiserilor. O data atinsa celebritatea, cresc automat si veniturile din reclame. S-a intamplat si in cazul Penélopei care si-a imprumutat genele si parul pentru reclame.

Text: OANA CUZINO   Foto: MIHAI DASCALESCU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”