Ace pentru cojocul ridurilor

De 5.000 de ani, acupunctura, metoda terapeutica originara din China, face minuni. Iti ia durerea cu mana in cazul migrenelor sau a durerilor articulare, te ajuta sa slabesti si iti sterge de pe chip de la 5 la 15 ani.
  • Publicat:
Ace pentru cojocul ridurilor
Ace pentru cojocul ridurilor

Stiinta acelor se bazeaza pe existenta canalelor si a meridianelor energetice. Chinezii au convins o lume intreaga ca un organ se imbolnaveste atunci cand fluxul energetic din zona in care se afla – mai exact legatura dintre corp si spirit – este intrerupt. Restabilirea echilibrului inseamna vindecare.

Beneficii si restrictii
Acupunctura este utila in numeroase afectiuni si boli, dar efectele ei se observa rapid mai ales in cazul unor nevralgii, boli nervoase, migrene, insomnii, dureri articulare (de origine traumatica sau reumatica), tulburari de circulatie. In plus, acupunctura vindeca diverse afectiuni dermatologice si alergii. Multe persoane au reusit sa slabeasca prin intermediul ei – sedintele repetate le-au „urnit” metabolismul. Femeile gravide pot beneficia de efectele acupuncturii la inceputul sarcinii, pentru eliminarea senzatiilor de greata matinala. Pe masura ce fatul creste si meridianele sale interfereaza cu ale mamei, multi specialisti evita aceasta terapie, recomandand in schimb acupresura si presopunctura, adica masarea punctelor dureroase. Mare grija, deci! Acupunctura trebuie practicata doar de catre specialisti, iar acele trebuie sa fie intotdeauna sterilizate. 

Cateva intepaturi si ridurile dispar
Tratamentele nechirurgicale pentru riduri sunt astazi in topul preferintelor femeilor si barbatilor care vor sa-si imbunatateasca imaginea. Sedintele de acupunctura au devenit proceduri frecvent intalnite in centrele de infrumusetare, deoarece au efecte maxime si nu lasa urme. Ridurile incep sa se estompeze, pielea isi recapata tonusul normal inca de la primele sedinte. Cu cat ridurile s-au instalat mai recent, cu atat dispar mai repede. „Ridurile care au aparut cu ani in urma se sterg mai greu, necesitand mai multe sedinte de acupunctura, care se fac la interval de o zi sau doua. Se poate lucra si zilnic”, spune dr. Iulian Bergher, vicepresedintele Societatii Romane de Acupunctura.

Mai tanara cu 15 ani
Schemele de tratament au aparut cu mii de ani in urma, dar sunt la fel de eficiente si astazi. Introducerea acelor fine la nivelul meridianelor energetice care parcurg regiunea fetei este usor de suportat si un tratament sustinut te poate intineri cu pana la 15 ani. Una dintre explicatiile acestui efect spectaculos este echilibrarea generala a organismului, care insoteste tratamentul facial local. Datorita sedintelor de acupunctura, excesul de lichide din organism este eliminat, colagenul se reface, iar ridurile dispar. Orice tratament prin acupunctura incepe cu evaluarea starii de sanatate a intregului organism. De multe ori, specialistii descopera dezechilibre energetice, adica boli care lasa semne inclusiv la nivelul fetei. Asa se explica efortul de a corecta dezechilibrele, de a insanatosi organele cu probleme si, implicit, de a obtine efectul de intinerire a pielii. Beneficiile sunt maxime: cearcanele dispar, lichidele stagnante intra in circulatie, toxinele sunt eliminate, tenul este hranit impecabil, iar fata devine mai luminoasa.

Tratamentele cu acupunctura estompeaza si ridurile din zona gatului si a decolteului. Efectul este maxim daca acest fel de tratamente sunt dublate de terapiile clasice de curatare si hidratare a pielii.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce urmeaza dupa expunerea la soare?
Ce urmeaza dupa expunerea la soare?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”