5 greșeli pe care să le eviți în pregătirea machiajului din seara de Revelion

Descoperă 5 posibile greșeli care ți-ar putea ruina machiajul din seara de Revelion și încearcă să le eviți pentru a intra în noul an cu un look impecabil!
  • Publicat:
5 greșeli pe care să le eviți în pregătirea machiajului din seara de Revelion
5 greșeli pe care să le eviți în pregătirea machiajului din seara de Revelion Sursa foto: Shutterstock

Cu toate că fiecare are propriul mod de a se machia, există câteva greșeli care ar putea să-ți strice look-ul final din seara de Revelion.

Asigură-te că respecți câteva reguli simple atunci când începi să te machiezi pentru mult așteptata seară dintre ani. Cu siguranță nu-ți dorești ca micile greșeli ale machiajului tău să te surprindă neplăcut în fotografiile de familie.

1. Nu-ți cureți pensulele

Machiajul pentru seara de Revelion trebuie să fie impecabil. Doar nu vrei să te prindă noul an cu un aspect neglijent! Asigură-te că pensulele sunt proaspăt curățate, astfel încât machiajul să fie proaspăt, iar bacteriile, murdăria și celulele de piele moartă să nu-ți îngreuneze procesul. Spală-ți pensulele și burețelul de fond de ten cu săpun și clătește-le cu apă până când acestea devin curate.

2. Uiți să întinzi fondul de ten pe gât

De fiecare dată când aplici fondul de ten, încearcă să nu ratezi gâtul. Pentru ca machiajul tău să fie uniform iar aspectul de mască să nu existe, alege să aplici același fond de ten și pe gât.

3. Îți asortezi fardul cu ținuta pentru Revelion

Ce-i mult strică, așa că nu încerca să-ți asortezi machiajul cu ținuta. Folosește în schimb culori neutre, care să-ți evidențieze tonul pielii și culoarea ochilor. Astfel, look-ul final va arăta natural și îngrijit.

4. Nu aplici o bază de machiaj

Baza de machiaj este foarte importantă dacă vrei ca machiajul tău să reziste cât mai mult. Seara dintre ani este lungă și de aceea, machiajul trebuie să fie unul rezistent. Folosește un primer sau crema ta hidratantă preferată inainte de a aplica fondul de ten.

5. Nu folosești sprayul de fixare

La fel ca și în cazul primerului, sprayul de fixare este la fel de important pentru rezistența machiajului tău. După finalizarea machiajului, alege să folosești sprayul de fixare pentru ca machiajul tău să reziste pe toată durata petrecerii dintre ani.

Citește și:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân