Doamnele prefera epilat sau natural?

De ce se epileaza barbatii in zona genitala? Sau de ce ar trebui se epileze cei care nu au facut-o pana acum? Pentru ca igiena este mai usor de intretinut in felul acesta? Sau pentru ca iluzia optica asupra intrumentului din dotare le da un plus de incredere?
  • Publicat:
Doamnele prefera epilat sau natural?
Doamnelor, cum preferati: epilat sau natural?

Fara nici o indoiala, igiena personala este o chestiune extrem de importanta pentru fiecare dintre noi. Iar confortul fizic este unul dintre cele mai puternice argumente atunci cand vorbim despre epilare. Genitala, mai exact. In cazul barbatilor!

De ce se epileaza barbatii in zona genitala? Sau de ce ar trebui se epileze cei care nu au facut-o pana acum? Pentru ca igiena este mai usor de intretinut in felul acesta? Pentru ca femeilor le plac suprafetele netede, fine, care nu le ranesc? Sau pentru ca iluzia optica asupra intrumentului din dotare le da un plus de incredere?

Iata ce ar trebui sa stie un barbat inainte de a se inarma cu o lama si a trece la treaba:

1. Sa aleaga metoda potrivita pentru a scapa de parul nedorit

Da, discutia pare inutila, insa este uimitor de mare numarul barbatilor care chiar nu sunt in stare sa-si cheleasca zona fara sa o raneasca. Cea mai simpla metoda este lama de ras, data fiind si experienta pe care cei mai multi barbati o au la acest capitol.

La fel cum procedeaza cu parul de pe fata, il pot elimina si pe cel din zona genitala, insa cu ceva mai multa atentie. A se lua in calcul si aparatele electrice de ras, insa numai daca dispun de experienta in utilizarea lor.

Atentionare speciala! Nu folositi niciodata gelurile faciale pentru ras in zona intima, intrucat ingredientii lor pot fi extrem de iritanti, mai ales pentru pielea subtire a testiculelor. Exista creme speciale, pentru piele sensibila (pot fi folosite chiar cele destinate femeilor, sunt mai delicate cu pielea).

2. Cum sa ajunga la rezultate optime

Epilarea parului in aceasta zona trebuie facuta pas cu pas. Adica incepand cu cel mai lung si sfarsind cu cel scurt, folosind lama pe arii restranse, in sensul cresterii firului de par (in caz contrar, pielea poate suferi leziuni si poate aparea foliculita).

Dupa ce parul a fost complet indepartat, pielea trebuie clatita cu apa din abundenta si apoi hranita cu o crema hidratanta.

3. De ce ai face-o?

Obiceiul de a elimina complet pilozitatea din zona genitala nu este unul specific feminin si nici homosexual. Multi barbati il practica fascinati de iluzia optica ce da o noua dimensiune (mai mare!) penisului lor.

Daca te simti mai confortabil asa, mai curat sau chiar mai sexi, este in regula sa-ti elimini parul. Intreaba-ti totusi partenera inainte de a trece la actiune, parerea ei este foare importanta, mai ales ca exista riscul sa-i starnesti o reactie deloc placuta.

Citeste si Ce nu stiu femeile despre barbati
Cum va place

Urmărește CSID.ro pe Google News
Totul pentru un corp superb
Totul pentru un corp superb
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”