Anca Stanciu

Dr. Anca Stanciu este medic primar dermatologie, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași, promoția 2009.

A efectuat Rezidențiatul la Pedopsychiatric Center, Fribourg, Elveția în perioada 2009-2010 și la Clinica Dermatologie 2, Spitalul Clinic Colentina, București în perioada 2011- 2016.

Dr. Anca Stanciu are 10 ani de experiență profesională și are competențe medicale în Microchirurgie MOHS și chirurgie dermatologică, injectare fillere și toxină botulinică, IPL, lasere, peeling, DermaPen, microdermabraziune, Dermatoscopie, PhotoFinder și în studii clinice.

Dr. Anca Stanciu este membră a Societății Române de Dermatologie și a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie din 2011.

„Dermatologia a fost pasiunea mea încă din facultate. Pentru a fi un medic bun însă, pe lângă pasiune, e nevoie muncă multă, seriozitate, implicare și devotament. Rețeta e finală doar atunci când pun suflet, empatizez cu pacientul și încerc să găsesc cea mai bună soluție pentru suferința lui. Să fac parte dintr-o echipă competentă, într-un centru medical de top, mă ajută și mă motivează în fiecare zi.”

Date de contact:

Website: https://drleventercentre.com/

Facebook: https://www.facebook.com/DrLeventerCentre

Adresă: Str. Monetăriei nr. 8, Sector 1, București

E-mail: [email protected]

Telefon programări: 0374 415 744

Medic, despre cancerul de piele: Arată ca o pată roz, aspră la atingere, acoperită de o cojiță care nu se vindecă

Medic, despre cancerul de piele: Arată ca o pată roz, aspră la atingere, acoperită de o cojiță care nu se vindecă

Pe lângă culoarea pielii, care face ca populația din România să fie vulnerabilă la lumina soarelui, medicii dermatologi atrag atenția că, în perioada verii, anumite categorii profesionale sunt cu atât mai expuse riscului de cancer […]