Dr. Adriana Lucia Celebidache

Medic primar dentist și doctor formator, Dr. Celebidache este specializată în estetica dentară prin terapie cu laser. În prezent conduce clinica dentară minim-invazivă DENTEXCELA3, acolo unde poate fi și găsită.

Hiperspecializarea sa Master Laser Dentistry obținută la Universitatea Aachen din Germania îi conferă Dr. Celebidache nu numai titlul de Safety Officer, dar și legitimitatea de a profesa ca formator în terapia dentară asistată laser.

Printre competențele sale se numără și certificarea Lumineers, folosită de asemenea în domeniul esteticii dentare.

Dr. Celebidache operează cu măiestrie echipamente ca Dr. Electronic, Sapphyre Laser, laserul-diodă cu lungimea de undă de aproximativ 660 nm, lasere cu lungimi de undă de 940 nm și 2780 nm, echipamente de radiologie, Planmeca.

Împătimită a tehnologiei, dă dovadă de multă răbdare în a explica pacienților manoperele, în privința cărora este și extrem de riguroasă.

Atentă la detalii și cu abilități estetice desăvârșite, este o persoană veselă, optimistă și cu un simț al umorului deosebit.

Studii

Facultatea de Stomatologie Carol Davila -Bucuresti
Specialitatea Stomatologie generala si medic Primar

Experiență
1996 - prezent General Manager la Dentexcela3 Tehnica Minim Invaziva -Laser Terapy (https://dentexcela3.ro/)

DENTEXCELA3 - Clinică dentară minim-invazivă a fost înființată în anul 1996, fiind primul cabinet stomatologic privat din România ce a folosit aparatură și materiale germane.

Clinica DENTEXCELA3 a realizat și primele coroane ceramice în România.
În momentul de față, folosim tehnologii de ultimă oră în tratamentul dentar, cum ar fi: WaterLase MD, Epic-laser parodontal, iar în cazul esteticii dentare: fațetele de porțelan no-prep și fațetele de porțelan Lumineers.

 

Dr. Adriana Lucia Celebidache: tratamente dentare pentru o ocluzie (mușcătură) corectă

Dr. Adriana Lucia Celebidache: tratamente dentare pentru o ocluzie (mușcătură) corectă

Dr. Adriana Lucia Celebidache, medic primar dentist și doctor formator, trece în revistă tratamentele dentare pentru o ocluzie (mușcătură) corectă.