Philip Morris România participă la inițiativa globală IQOS Together X, de la Atena

IQOS Together X a fost conceput pentru a crea interacțiune cu comunitatea tot mai numeroasă de adulți care au ales să renunțe la țigări și, astfel, accelerează progresul către viitorul fără fum.
  • Publicat:
Philip Morris România participă la inițiativa globală IQOS Together X, de la Atena
Foto: PMI

În sprijinul misiunii sale de a construi un viitor fără fum și pentru a-i sărbători pe cei peste 27 de milioane de utilizatori ai sistemului de încălzire a tutunului numărul 1 din lume pentru fumătorii adulți, Philip Morris România prezintă inițiativa globală IQOS Together X. Inițiativa are scopul de a sărbători alegerea făcută de milioane de utilizatori IQOS din întreaga lume — aceea de a renunța la țigări și de a trece la alternative mai puțin nocive la continuarea fumatului.

Prin platforma IQOS Together X, interacționăm cu membri ai comunității IQOS din întreaga lume – o comunitate care include peste 27 de milioane de adulți – și i-am invitat pe câțiva dintre ei să ni se alăture la evenimentul global de la Atena,” a declarat Stefano Volpetti, President Smoke-Free Inhaled Products & Chief Consumer Officer, Philip Morris International. „Faptul că am văzut atât de mulți membri ai comunității împreună la acest eveniment unic este o șansă pentru noi de a sărbători rolul lor în transformarea țigărilor în artefacte de muzeu și de a-i încuraja să pledeze pentru ca și alți fumători adulți să treacă la produsele fără fum, dacă decid să nu renunțe.”

PMI și-a asumat misiunea de a-i informa pe fumătorii adulți, precum și pe cei cărora le pasă de aceștia, cu privire la existența unor alternative mai puțin nocive, fără fum. De asemenea, îi încurajează pe fumători să facă o schimbare, dacă nu renunță, și susțin și celebrează călătoria lor spre un viitor fără fum pentru a-i determina să fie încrezători în decizia lor de a renunța la țigări.

IQOS TOGETHER X evidențiază puterea de a alege și oferă experiențe alese de consumatorii adulți. Inițiativa, care s-a dezvoltat pe piețele din întreaga lume în ultimele 6 luni, a integrat feedback din partea consumatorilor și aduce laolaltă, în cadrul evenimentului global de la Atena, o selecție de experiențe alese chiar de aceștia. IQOS Together X a fost conceput pentru a crea interacțiune cu comunitatea tot mai numeroasă de adulți care au ales să renunțe la țigări și, astfel, accelerează progresul către viitorul fără fum.

Suntem încântați să găzduim primul eveniment global Together X aici, la Atena”, a declarat George Margonis, Managing Director of Greece, Cyprus, and Malta. „Papastratos este pionier al viitorului fără fum în Grecia și suntem onorați să primim la noi consumatori adulți din Grecia și din întreaga lume. Aplaudăm alegerea pe care au făcut-o de a renunța la țigări și vrem să le reamintim că fac parte dintr-o comunitate globală tot mai numeroasă de adulți care au ales să facă o schimbare, benefică atât pentru ei, cât și pentru sănătatea publică.”

Evenimentul IQOS Together X a avut loc pe 29 septembrie, la Ellinikon Park din Atena, Grecia, și a reunit mii de membri ai comunității IQOS din 19 țări din lume: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia Republica, Estonia, Germania, Grecia, Italia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Filipine, România, Serbia, Slovacia și Elveția. Transformarea Philip Morris International – și eforturile sale de a eradica fumatul – se îmbină perfect cu transformarea Ellinikon Park, deoarece ambele folosesc soluții inovatoare pentru a accelera progresul către alternative mai bune care răspund provocărilor din lumea reală.

Printre realizările și inițiativele PMI de a-i sprijini pe fumătorii adulți care fac alegeri mai bune se numără următoarele:

  • Din 2008, PMI a investit peste 10,5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta științific și comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulții care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea țigărilor.
  • PMI este singurul producător de tutun care s-a angajat public să elimine treptat țigările.
  • Produsele fără fum ale PMI sunt disponibile pentru vânzare în 80 de piețe, iar PMI estimează că există aproximativ 27,2 milioane de utilizatori adulți ai acestora.
  • La 7 iulie 2020, FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente) a autorizat comercializarea sistemului IQOS de încălzire a tutunului ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) care permite afirmații despre impactul asupra sănătății, în urma unei evaluări științifice de către autorități.
  • În 2020, Grecia a creat un regim de reglementare care permite declarații legate de sănătate în urma unei evaluări științifice de către autorități competente. O astfel de declarație de sănătate a fost aprobată pentru sistemul de încălzire a tutunului (THS), comercializat sub numele de IQOS.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân