Salam uscat din carne de porc

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 tub 113
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.095
Acid glutamic g 3.829
Alanină g 1.336
Arginină g 1.373
Histidină g 0.614
Cistină g 0.289
Valină g 1.12
Prolină g 1.336
Serină g 0.903
Fenilalanină g 0.94
Glicină g 1.553
Triptofan g 0.253
Treonină g 1.012
Izoleucină g 1.084
Leucină g 1.625
Lizină g 1.878
Metionină g 0.47
Tirozină g 0.686
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 16
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.74
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.89
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 36.18
Aport caloric / Energic total kcal 407
Carbohidraţi (total) g 1.6
Lipide / Grăsimi (total) g 33.72
Proteine g 22.58
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.16
Fier mg 1.3
Fosfor mg 229
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.07
Potasiu mg 378
Seleniu µg 25.4
Sodiu mg 2260
Zinc mg 4.2
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.93
Vitamina B12 µg 2.8
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.33
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.6
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.06
Vitamina B6 mg 0.55
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Prof. dr. Irinel Popescu: ficatul gras a ajuns prima cauză de transplant hepatic