Parizer Bologna, pui, curcan, carne de porc

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 4.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.555
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.672
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.99
Acizi graşi trans (total) g 0.43
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 55.25
Aport caloric / Energic total kcal 298
Carbohidraţi (total) g 5.65
Lipide / Grăsimi (total) g 26.18
Proteine g 9.88
Minerale
Calciu mg 82
Cupru mg 0.06
Fier mg 1.16
Fluor µg 36
Fosfor mg 185
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.044
Potasiu mg 152
Sodiu mg 922
Zinc mg 1.28
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 11
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 53.3
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 75
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.41
Vitamina B12 µg 0.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.132
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.32
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.696
Vitamina B6 mg 0.18
Vitamina C mg 19.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica