Parizer Bologna, carne de pui, carne de porc

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.923
Acid glutamic g 1.548
Alanină g 0.657
Arginină g 0.672
Histidină g 0.315
Cistină g 0.108
Valină g 0.527
Prolină g 0.505
Serină g 0.397
Fenilalanină g 0.413
Glicină g 0.704
Hidroxiprolină g 0.134
Triptofan g 0.081
Treonină g 0.401
Izoleucină g 0.465
Leucină g 0.775
Lizină g 0.824
Metionină g 0.216
Tirozină g 0.323
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.172
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.348
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.863
Acizi graşi trans (total) g 0.283
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 50.85
Aport caloric / Energic total kcal 336
Carbohidraţi (total) g 4.19
Lipide / Grăsimi (total) g 30.61
Proteine g 10.31
Minerale
Calciu mg 196
Cupru mg 0.039
Fier mg 1.12
Fluor µg 36
Fosfor mg 223
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.042
Potasiu mg 162
Sodiu mg 1240
Zinc mg 1.04
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 11
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 11
Vitamine
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 75
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.64
Vitamina B12 µg 0.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.129
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.68
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.776
Vitamina B6 mg 0.19
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina C mg 13.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Există alimente care scad glicemia? Află răspunsul de la dr. Mihaela Posea!