Cereale gata pentru consum, de la Kellogg, CRISPIX Kellogg

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.666
Acid glutamic g 1.208
Alanină g 0.41
Arginină g 0.283
Histidină g 0.146
Cistină g 0.109
Betaină mg 0.7
Valină g 0.319
Prolină g 0.479
Serină g 0.264
Fenilalanină g 0.319
Glicină g 0.233
Triptofan g 0.059
Treonină g 0.205
Izoleucină g 0.233
Leucină g 0.652
Lizină g 0.073
Metionină g 0.114
Tirozină g 0.146
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.3
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.4
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.3
Macronutrienți
Apă g 3
Aport caloric / Energic total kcal 369
Carbohidraţi (total) g 86.9
Fibre (total) g 2.8
Glucide/Zaharuri (total) g 11.6
Lipide / Grăsimi (total) g 1.1
Proteine g 5.7
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.145
Fier mg 29.2
Fosfor mg 87
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.996
Potasiu mg 126
Seleniu µg 12.4
Sodiu mg 611
Zinc mg 5.2
Fitonutrienți
Beta caroten µg 39
Beta Cryptoxanthina µg 34
Luteină + zeaxantină µg 196
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 3.5
Retinol µg 489
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 3.5
Vitamina A, IU IU 1724
Vitamina A, RAE µg 494
Vitamina D IU 138
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.81
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 6.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 24.1
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.219
Vitamina B6 mg 2.41
Vitamina C mg 21
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1629

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?