Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.981
Acid glutamic g 4.914
Alanină g 1.99
Arginină g 2.116
Histidină g 1.045
Cistină g 0.422
Betaină mg 16.4
Valină g 1.624
Prolină g 1.56
Serină g 1.289
Fenilalanină g 1.293
Glicină g 1.993
Hidroxiprolină g 0.344
Triptofan g 0.215
Treonină g 1.308
Izoleucină g 1.489
Leucină g 2.604
Lizină g 2.766
Metionină g 0.852
Tirozină g 1.043
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.233
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.377
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.593
Colesterol mg 96
Macronutrienți
Apă g 56.74
Aport caloric / Energic total kcal 230
Lipide / Grăsimi (total) g 10
Proteine g 32.73
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.071
Fier mg 2.71
Fosfor mg 199
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 264
Seleniu µg 34.5
Sodiu mg 42
Zinc mg 5.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 124.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.46
Vitamina B12 µg 1.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.184
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.918
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.644
Vitamina B6 mg 0.43
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being