Carne de vită, pulpă, partea inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 464
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.576
Acid glutamic g 4.246
Alanină g 1.72
Arginină g 1.829
Histidină g 0.903
Cistină g 0.365
Betaină mg 14.2
Valină g 1.403
Prolină g 1.348
Serină g 1.114
Fenilalanină g 1.117
Glicină g 1.722
Hidroxiprolină g 0.297
Triptofan g 0.186
Treonină g 1.13
Izoleucină g 1.287
Leucină g 2.25
Lizină g 2.39
Metionină g 0.737
Tirozină g 0.901
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.247
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.199
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.86
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 65.9
Aport caloric / Energic total kcal 169
Lipide / Grăsimi (total) g 5.33
Proteine g 28.29
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.079
Fier mg 2.35
Fosfor mg 183
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 238
Seleniu µg 35.7
Sodiu mg 38
Zinc mg 4.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 107.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 1.45
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.153
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.865
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.557
Vitamina B6 mg 0.373
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being