Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 320
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.507
Acid glutamic g 4.132
Alanină g 1.673
Arginină g 1.78
Histidină g 0.878
Cistină g 0.355
Betaină mg 13.8
Valină g 1.366
Prolină g 1.312
Serină g 1.084
Fenilalanină g 1.087
Glicină g 1.676
Hidroxiprolină g 0.289
Triptofan g 0.181
Treonină g 1.1
Izoleucină g 1.252
Leucină g 2.19
Lizină g 2.326
Metionină g 0.717
Tirozină g 0.877
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.537
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.247
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.209
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 66.75
Aport caloric / Energic total kcal 174
Lipide / Grăsimi (total) g 6.2
Proteine g 27.53
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.068
Fier mg 2.3
Fosfor mg 174
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 226
Seleniu µg 31.1
Sodiu mg 36
Zinc mg 4.73
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 104.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.062
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.35
Vitamina B12 µg 1.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.155
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.945
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.542
Vitamina B6 mg 0.369
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being