Rulouri crocante cu Șuncă Praga Matache Măcelaru’ și cremă de brânză

Șunca Praga Matache Măcelaru’ este ingredientul principal, aceasta fiind un produs cu etichetă curată, fără gluten, amidon, arome artificiale, soia, MDM și nu are monoglutamat de sodiu adăugat, potrivit pentru mese echilibrate și sigure.
  • Publicat:
Rulouri crocante cu Șuncă Praga Matache Măcelaru’ și cremă de brânză
Rulouri crocante cu Șuncă Praga Matache Măcelaru’ și cremă de brânză

O rețetă simplă, rapidă și perfectă pentru micul dejun, brunch sau gustări calde. Șunca Praga Matache Măcelaru’ este ingredientul principal, aceasta fiind un produs cu etichetă curată, fără gluten, amidon, arome artificiale, soia, MDM și nu are monoglutamat de sodiu adăugat, potrivit pentru mese echilibrate și sigure.

Ingrediente (2-3 porții)

  • 200g Șuncă Praga Matache Măcelaru’
  • 150g cremă de brânză simplă sau cu verdeață
  • 1 ou
  • 2 linguri smântână sau iaurt grecesc
  • 1 legătură mică de ceapă verde
  • Piper proaspăt măcinat
  • Nucșoară (opțional)
  • Unt sau ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Într-un bol, amestecă crema de brânză cu oul, smântâna, ceapa verde tocată fin, piperul și un praf de nucșoară. Așază feliile de Șuncă Praga Matache Măcelaru’ pe o suprafață plană. Pune câte o lingură de compoziție pe fiecare felie și rulează strâns.

Așază rulourile într-o tavă unsă. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 12-15 minute, până când devin ușor rumenite și cremoase la interior. Lasă-le 2-3 minute să se răcească puțin înainte de servire.

Servește rulourile calde, alături de o salată verde, roșii cherry sau pâine prăjită. Sunt ideale și ca aperitiv cald pentru mese festive.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult