Leacul cu apă fiartă care te scapă de durerile de pancreas. Lidia Fecioru: Îl bem o singură dată!

Există o metodă simplă prin care puteți scăpa de problemele de pancreas. Iată ce recomandă bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
  • Publicat:
Leacul cu apă fiartă care te scapă de durerile de pancreas. Lidia Fecioru: Îl bem o singură dată!
sursa foto: Envato/ captură Antena 3

Majoritatea persoanelor care se confruntă cu probleme la pancreas apelează la medicamente, însă puține știu că există și remedii naturiste pentru a atenua durerile. Lidia Fecioru a dezvăluit care este acest leac! 

Leacul cu apă fiartă care ameliorează durerile de pancreas

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat o metodă eficientă pentru a calma rapid durerile de pancreas.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, aceasta a dezvăluit un leac natural pentru persoanele care se confruntă cu durere de pancreas. Această soluție o poate încerca oricine, mai ales că are rezultate rapide și eficiente. Iată în ce constă:

Cum se prepară

Pentru a prepara acest leac, aveți nevoie de o jumătate de pahar de apă și o lingură de semințe de in, pe care le fierbeți la foc mic. După ce amestecul s-a fiert, acesta se va transforma într-o pastă moale, care se consumă imediat și o singură dată.

Citește și: Diabetul de tip 1, tratat cu o simplă perfuzie. Rezultatele sunt promițătoare

„O rețetă foarte interesantă pentru momentele în care pancreasul nostru își face de cap. E bine să-l ajutăm, iar leacul acesta acționează instantaneu. Într-un ibric punem jumătate de pahar de apă și o lingură de semințe de in. Amestecăm bine și le lăsăm să fiarbă la foc mic.

Apoi le scoatem. Se va forma o paste moale. Trebuie să o bem o singură dată. Dacă pancreasul ne doar mai multe zile, e bine să repetăm procedeul de două, trei ori pe zi”, a dezvăluit Lidia Fecioru pentru persoanele care se confruntă cu dureri de pancreas.

Citește și: Dieta care ține la distanță cancerul de prostată și accelerează recuperarea după radioterapie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: