Martha Stewart a împlinit 82 de ani. Cum a arătat meniul aniversar

Martha Stewart a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani, ocazie cu care a împărtășit pe rețelele de socializare preparatele pe care le-a avut la cina organizată de ziua ei.
  • Publicat:

Martha Stewart a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani, ocazie cu care a împărtășit pe rețelele de socializare preparatele pe care le-a avut la cina organizată de ziua ei. Ce putem spune e că ne-a lăsat fără cuvinte. Atât ea, cu aspectul ei impecabil, cât și preparatele pe care le-a servit invitaților ei.

Cunoscută pentru cooking show-urile televizate, dar mai ales pentru preparatele fascinante cu care ne-a încântat vizual de-a lungul anilor, de data aceasta Martha Stewart a luat o pauză și a avut propriul ei chef.

„Chef Lazaro ne-a încântat cu un festin mexican”, a scris în descrierea fotografiilor postate pe Instagram.

Cum arată meniul aniversar pentru Martha Stewart

De la preparate clasice, la deserturi delicioase, toate au fost de inspirație mexicană și efectiv ne-au lăsat gura apă. Să facem o recapitulare:

În primul rând, Martha Stewart a pus accentul pe preparate bogate în proteină, iar din bucătăria mexicană nu au lipsit carnitas, tamales și burritos. Tot printr preparate putem observa Camarones a la Diabla, adică un preparat cu creveți gătiți în sos de tomate și chilli.

Ca aperitiv și garnituri, vedeta a avut pe masă porumb, pico de gallo și chips-uri cu guacamole, iar ca desert, pare că prezentatoarea de televiziune a avut Baked Alaska, un tort clasic cu înghețată și meringue caramelizat.

Printre băuturi, nu putem să nu observăm prorpia ei rețetă: Martha-Rita. Mai exact, margarita făcută din tequila blanco, triplu sec, suc de lime și suc concentrat de rodie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Martha Stewart (@marthastewart48)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan