Dieta draconică a lui Kim Kardashian. Cum a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe

Kim a fost nevoită să urmeze o dietă drastică pentru a putea încăpea în faimoasa rochie. A slăbit 7 kilograme ca rochia să o încapă.
  • Publicat:

Kim Kardashian a fost una dintre aparițiile de la Met Gala 2022 care a captat toate privirile, iar asta pentru că a ales să poarte faimoasa rochie a lui Marilyn Monroe. Oricât de impresionantă a fost apariția vedetei, aceasta a venit cu un cost. Fosta soție a lui Kanye West a fost nevoită să urmeze o dietă drastică pentru a putea încăpea în faimoasa rochie. Vedeta a mărturisit că a slăbit 7 kilograme ca rochia să o încapă. Iată care este dieta lui Kim Kardashian.

Dieta drastică a lui Kim Kardashian

Într-un interviu pentru publicația Vogue, Kim a detaliat procesul de slăbire prin care a trecut astfel încât rochia purtată de Marilyn Monroe să o încapă. Deși a slăbit 7 kilograme în trei săptămâni, vedeta mărturisește că nu s-a înfometat, dar a urmat o dietă strictă.

„Am purtat de două ori pe zi un costum de saună, am alergat pe bandă, am renunțat la zahăr și carbohidrați și am mâncat cele mai proaspete legume și cele mai bune proteine”, a declarat vedeta pentru Vogue.

Pentru a obține acest look iconic, Kim și-a dedicat tot timpul pe care l-a avut și energia astfel încât apariția ei să fie fără cusur. Pe lângă sacrificul alimentar pe care a trebuit să-l facă, pentru a obține acel blond platina a stat 14 ore ca specialiștii să îi vopsească părul.

Rochia originală a fost adusă de garda de corp, iar în momentul în care a îmbrăcat-o a trebui să poarte mănuși.

„Mereu mi-am imaginat că Marilyn este mai voluptoasă. Am crezut că voi fi mai mică în anumite zone în care ea părea mai voluminoasă și mai voluptoasă în zone în care ea era mai mică. Atunci când am văzut că nu mă încape îmi venea să plâng”, povestește vedeta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân