Motivul pentru care Jada Pinkett Smith s-a ras în cap. Cu ce afecțiune se confruntă?

Jada Pinkett Smith a dezvăluit recent afecțiunea cu care se confruntă și motivul pentru care s-a ras în cap.
  • Publicat:
Motivul pentru care Jada Pinkett Smith s-a ras în cap. Cu ce afecțiune se confruntă?
Foto: hepta

După ani de zile în care a tratat căderea părului cu steroizi, Jada Pinkett Smith spune că în sfârșit acceptă afecțiunea cu care se confruntă- alopecia. Soția actorului Will Smith a postat recent pe contul ei de Instagram un video în care le arată fanilor scalpul și golurile de păr pe care boala i le-a produs.

„Acum, în momentul acesta, nu pot decât să râd”, spune vedeta. „Știți că m-am confruntat cu alopecia brusc, acum uitați-vă la asta”, a continuat Jada. „A fost foarte greu să ascund asta, așa că am decis să împărtășesc asta cu voi ca să nu-mi puneți întrebări. Eu și alopecia vom deveni cele mai bune prietene. Punct!”.

Jada Pinkett Smith: „A fost terifiant la început”

Cea care a inspirat-o să recurgă la acest gest a fost chiar fiica ei, Willow Smith.

„Willow m-a inspirat, iar asta pentru că era timpul să renunț”, a spus actrița. În timpul unui episod Red Table Talk, emisiune pe care o prezintă alături de membrii familiei, Jada Pinkett Smith a spus că a fost șocată când a realizat că se confruntă cu alopecia.

„A fost ceva terifiant când a început. Eram într-o zi în duș și mâinile mele erau pline de păr. Mă gândeam doar dacă o să chelesc”.

La acea vreme, vedeta a căutat ajutorul medicilor să trateze această afecțiune, dar acum, câțiva ani mai târziu, este fericită cu ceea ce experimentează și mai ales să împărtășească acest episod cu oamenii care o urmăresc și o îndrăgesc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan