100 de femei pot beneficia gratuit de o evaluare imagistică a sânilor

În perioada 11-19 octombrie orice doamnă sau domnișoară cu vârsta minimă de 30 de ani care își dorește să participe la „Ziua Șanselor la Viață” se poate înscrie gratuit pe pagina oficială a campaniei.
100 de femei pot beneficia gratuit de o evaluare imagistică a sânilor
100 de femei pot beneficia gratuit de o evaluare imagistică a sânilor

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființare, Donna Medical Center lansează campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, prin care 100 de femei vor beneficia gratuit de o evaluare imagistică de rutină a sânilor.

Evaluare imagistică pentru sân, gratuită

Prin implicarea pro bono a medicilor Centrului de Excelență în Imagistica Sânului, clinica oferă gratuit pentru 100 de femei câte o evaluare imagistică de rutină a sânilor, o mamografie digitală cu tomosinteză sau o ecografie mamară, în funcție de vârstă.

În perioada 11-19 octombrie orice doamnă sau domnișoară cu vârsta minimă de 30 de ani care își dorește să participe la „Ziua Șanselor la Viață” se poate înscrie gratuit pe pagina oficială a campaniei. În data de 20 octombrie vor fi anunțate beneficiarele investigațiilor gratuite care vor avea loc sâmbătă, 23 octombrie în cadrul clinicii.

„În fiecare an, în România, aproximativ 10.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de sân, una dintre cele mai frecvente forme de cancer și principalul factor de mortalitate prin cancer la femei. Este foarte important să conștientizăm rolul pe care îl au controalele de rutină ale sânilor, ce permit medicilor să depisteze precoce orice posibilă modificare la nivelul acestora, înainte de a se face simțită la autopalpare, când șansele de vindecare scad drastic dacă vorbim de o formațiune malignă. Lipsa timpului, frica de diagnostic, neîncrederea în doctori, teama de durere sau fobia de clinici medicale sunt deseori folosite ca scuză pentru a nu veni la control, însă toate acestea pot veni la pachet cu consecințe foarte grave. De la înființare, Donna Medical Center și-a propus să fie alături de femeile din România și să le încurajeze să își pună sănătatea pe primul loc. Este foarte important ca fiecare femeie să fie stăpână pe sănătatea ei”, a declarat Dr. Teodorescu Elena Claudia, Fondator și Director Medical Donna Medical Center.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Elena Claudia Teodorescu - Medic primar Radiologie și Imagistică medicală
Dr. Elena Claudia Teodorescu este Fondator și Director Medical Donna Medical Center, Medic primar Radiologie și Imagistică medicală  si Doctor în Științe Medicale. ✓ Peste 15 ani de Supraspecializare în Senologie Imagistică ✓ Peste 80,000 de examene (mamografii, ecografii mamare și ...
citește mai mult
Redactia CSID - Medic primar Radiologie și Imagistică medicală
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân