Cândva profesoară, astăzi actriță în filme pentru adulți. Sabrina Sabrok: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”

  • Publicat:

Sabrina Sabrok, pe numele ei real Lorena Fabiana Colotta, are 50 de ani și 50 de operații estetice la activ. Aspectul ei fizic îi șochează pe oameni, mai ales când femeia le dezvăluie acestora că vârsta sa nu este de 30 de ani, așa cum greșit estimează aceștia.

Fostă profesoară, actualmente actriță în filme pentru adulți, Sabrina Sabrok a mărturisit în cadrul unei interviu pentru dailystar că secretele ei sunt: bisturiul chirurgului estetician, stilul de viață sănătos și soțul ei, Alexandro Hernandez Zamora, mai tânăr decât ea cu 15 ani.

Sabrina Sabrok „a împlinit” 50 de operații la vârsta de 50 de ani

Prima operație estetică la care a fost supusă Sabrina Sabrok a avut loc în urmă cu 25 de ani. La acea vreme, femeia era o simplă profesoară nemulțumită de aspectul bustului ei.

Eram foarte frustrată că am pieptul plat, așa că am apelat la augmentarea mamară. Întotdeauna mi-a plăcut aspectul voluptos. Acum, oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani. Ei îmi dau 30 de ani, spune Sabrina.

De la prima operație estetică, Sabrina a continuat să își aducă „îmbunătățiri” constant. Ea „a împlinit” 50 de intervenții chirurgicale la vârsta de 50 de ani.

Un sân al femeii cântărește 7 kilograme!

Datorită numeroaselor operații la care a fost supusă și a rezultatelor obținute, Sabrina Sabrok a apărut de 5 ori pe coperta celebrei reviste Playboy. De asemenea, ea a apărut în numeroase show-uri TV și chiar a fost gazda propriei emisiuni televizate timp de 7 ani.

Însă nu toate intervențiile de remodelare corporală au avut succes. Implanturile mamare ale Sabrinei i-au cauzat și probleme.

Recuperarea după operație e grea de fiecare dată. M-am simțit inconfortabil. Odată am fost nevoită să mă operez din nou pentru că unul dintre implanturi a explodat. Am ajuns la urgențe, spune Sabrina.

Sabrina are la activ 15 operații de mărire a bustului. Un singur sân al femeii cântărește nu mai puțin de 7 kilograme.

Nu doar operațiile o ajută să arate mai tânără

Sabrina spune că operația de mărire a bustului, acidul hialuronic din buze și implanturile fesiere doar completează lucrurile pe care le face pentru a se menține în formă.

Faptul că am tot timpul proiecte în care mă implic, că iubesc ceea ce fac este cheia fericirii mele. Iar dacă ești fericit, asta se vede la suprafață. În plus, nu beau alcool, nu fumez și mănânc foarte sănătos. Asta am făcut toată viața, spune ea.

Femeia spune că nu intenționează să se oprească la cele 50 de operații. Ea a declarat că „voi avea nevoie, cu siguranță, de îmbunătățiri și voi continua să mă las pe mâna chirurgului, să experimentez noi proceduri”.

Aspectul Sabrinei atrage, deopotrivă, atât laude, cât și critici. „Câtă vreme oamenii vorbesc despre mine e un lucru bun. Cel puțin le atrag atenția, fie că aceasta e pozitivă sau negativă”, spune ea.

Surse foto: Facebook, Instagram Sabrina Sabrok

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân