Cu inima la zi – afla tot ce e nou in cardiologie!

Medicii din specialitatile cardiologie, medicina interna si medicina de familie sunt invitati sa ia parte la Conferinta Nationala de Cardiologie ce va avea loc in perioada 26-28 Mai 2011.
  • Publicat:
Cu inima la zi - afla tot ce e nou in cardiologie!
Cu inima la zi - afla tot ce e nou in cardiologie!

Medicii din specialitatile cardiologie, medicina interna si medicina de familie sunt invitati sa ia parte la Conferinta Nationala de Cardiologie ce va avea loc in perioada 26-28 Mai 2011, Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, sala „Bucuresti” si va fi prezidata de Prof. Dr. Mircea Cinteza. Cu aceasta ocazie, vor afla ultimele noutati despre diagnosticul si tratamentul bolilor de inima.

Cotat drept cel mai valoros Curs National de Cardiologie, acesta reuneste anual cei mai renumiti speakeri. Cursul, aflat la editia a noua, aduce la zi diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare.

Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare si puncte EMC.

Cartea „Ghiduri de diagnostic si tratament in cardiologie pentru Medicina de Familie” cu comentarii si recomandari de Prof. Dr. Adrian Restian va fi oferita gratuit participantilor la lucrarile conferintei.

Medicii inscrisi pana la data evenimentului au prioritate la primirea cartii. Pana la data de 20 mai taxa este redusa la 125 RON, numarul de locuri fiind limitat.

In cadrul conferintei vor avea loc urmatoarele cursuri:

1. CURS CARDIOLOGIE PREVENTIVA Directori curs: Prof. Dr. A. Restian, Prof. Dr. E. Apetrei, Prof. Dr. D. Gaita
2. CURS CARDIOLOGIE PEDIATRICA Directori curs: Prof. Dr. E. Ciofu, Prof. Dr. D. Matei
3. CURS ECOCARDIOGRAFIE Director curs: Conf. Dr. A. Costache

Informatii si inscriere: www.medica.ro

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”