Fii o femeie altfel-decât-celelalte!

A fi o femeie altfel-decât-celelalte este o stare de spirit.
  • Publicat:
Fii o femeie altfel-decât-celelalte!

A fi o femeie altfel-decât-celelalte este o stare de spirit.

Ca să te simţi aşa nu e nevoie să fii bogată, frumoasă, ori neobişnuit de inteligentă.

Şi nici măcar nu trebuie să te fi născut cu acest sentiment.

Poţi să-l înveţi, să-l exersezi şi să-l stăpâneşti exact ca pe orice alt principiu după care te ghidezi în viaţă.
 

A fi o femeie altfel-decât-celelalte este de fapt o atitudine. Este felul în care zâmbeşti – iluminând spaţiul din jur. Felul în care intercalezi pauze între propoziţii – nelăsându-te pradă, din nervozitate, unei trăncăneli fără capăt. Felul în care asculţi – cu atenţie. Felul în care priveşti – difuz, niciodată sfidător.

Este felul în care respiri (lent), felul în care stai (dreaptă) şi păşeşti (cu voiciune şi ţinându-ţi umerii traşi puţin înapoi). Nu contează că n-ai câştigat nici un concurs de frumuseţe. Nu contează că n-ai reuşit să-ţi termini facultatea sau că nu eşti deloc la curent cu ce se întâmplă în lume. |n sinea ta, eşti împăcată. Ai mai multă încredere în tine însăţi decât o femeie cu licenţă şi doctorate sau una cu bani serioşi în bancă. Crezi în dragostea adevărată, nu eşti cinică, dar nici nu clachezi când o relaţie nu merge.

Eşti specială pentru că ştii cum să alegi ce e mai bine pentru tine şi, mai ales, cum să-ţi foloseşti propriile arme pentru a obţine ce vrei. |n cartea “Regulile seducţiei”, autoarele Ellen Fein şi Sherrie Schneider îţi spun câteva reguli pe care ar trebui să le respecţi dacă vrei să te asiguri că vei găsi persoana potrivită pentru tine!

Nu te adresa tu prima unui bărbat

Niciodată? Nici măcar cu o frază de genul: “Nu vrei să bem o cafea?” sau “Vii des pe aici?”. Da, nici măcar cu asemenea formule de deschidere, aparent inocente. Alminteri cum o să ştii că el te-a remarcat primul, că l-ai atras şi că a vrut să te cunoască? Că nu e vorba doar de politeţe?

Nu privi insistent bărbaţii!

Să te uiţi tu prima la cineva înseamnă să-ţi trădezi interesul pentru persoana respectivă – ceea ce e periculos. Lasă-l pe el să se uite la tine. Dacă nu te observă el mai întâi, probabil că nu-l interesezi. Treci mai departe, se va găsi cineva care să te remarce.

Nu te aştepta ca un bărbat să se schimbe, nici nu încerca să îl schimbi tu!

Să zicem că ai întâlnit bărbatul visurilor tale – sau aproape. Sunt însă câteva lucruri la el pe care le-ai dori altfel. Ce faci? Nimic! Nu încerca să-l schimbi, pentru că bărbaţii nu se schimbă cu adevărat niciodată. Fie accepţi câteva cusururi, fie găseşti altă persoană. Nu te complace în situaţii care nu te reprezintă şi, în nici un caz, nu îţi imagina că “prince” necesită ajustări pentru a deveni “charming”. Ori e, ori dispari tu!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân