Scarlett Johansson: „Scenele sexuale sunt eliberatoare!”

Actriţa americană Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că scenele sexuale reprezintă pentru ea o "provocare", dar ele sunt şi "eliberatoare", informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Scarlett Johansson:

Actriţa americană Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că scenele sexuale reprezintă pentru ea o „provocare”, dar ele sunt şi „eliberatoare”, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta americană crede că scenele în care trebuie să facă dragoste cu partenerul ei de pe marele ecran reprezintă o „provocare”, pentru că necesită foarte multă concentrare şi energie, iar ei îi place să renunţe la inhibiţii atunci când are de interpretat un personaj sexy.

„Trebuie să renunţi complet la a-i judeca pe ceilalţi, iar acest lucru poate fi eliberator. Este o provocare. Trebuie să rămâi ancorat în acel moment”, a declarat actriţa.

În ciuda faptului că are un fizic de invidiat, Scarlett Johansson, care are o fiică în vârstă de două luni, Rose, cu soţul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, este de părere că trupul ei „nu este remarcabil”, iar ea nu se consideră deloc o femeie sexy.

„Am un trup OK. Nu aş spune că el este deosebit de remarcabil. Nu-mi plac coapsele mele, partea lor de mijloc”, a dezvăluit actriţa în emisiunea de televiziune în care jurnalista Barbara Walters a anunţat Topul 10 al celor mai fascinanţi oameni din lume pe anul 2014.

Vorbind despre faptul că mulţi oameni o consideră o femeie sexy, vedeta a declarat: „Nu-mi pun niciodată o mască sexy pe chip, aşadar nu ştiu ce înseamnă să joci pentru a seduce”.

Actriţa, care a fost căsătorită în trecut cu actorul Ryan Reynolds, a vorbit şi despre viaţa ei personală, recunoscând că relaţiile de cuplu reprezintă o provocare.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

Succesul mondial obţinut de „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi „muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele „Match Point”, „Bomba zilei/ Scoop” şi „Vicky Cristina Barcelona”.

A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

S-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” şi „Iron Man 2”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie
Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie