Cea mai cool tendinţă a verii – Bretonul

Bretonul este din nou în tendinţe dacă ne uităm la vedetele de la Hollywood, care dau tonul în materie de tendinţe. În concertul din Malmö parte din turneul său Anti, Rihanna şi-a suprins fanii cu un nou look – un lob arămiu cu breton!
  • Publicat:

Bretonul este din nou în tendinţe dacă  ne uităm la vedetele de la Hollywood, care dau tonul în materie de tendinţe. În concertul din Malmö parte din turneul său Anti, Rihanna şi-a suprins fanii cu un nou look – un lob arămiu cu breton!

De curând şi cântăreaţa Selena Gomez a decis să facă o schimbare de look: a renunţat la extensii, şi-a făcut breton şi a revenit la o culoare mai naturală după ce îşi vopsise părul într-o nuanţă blond miere.

Rihanna şi Selena Gomez nu sunt singurele vedete care ales lob-ul cu breton. Emma Stone şi-a decolorat părul şi şi-a făcut breton, Dakota Johnson, celebră pentru rolul din 50 Shades of Grey, a optat pentru un breton mai lung şi o culoare a părului mai deschisă. Chiar şi actriţa Daisy Ridley, una dintre cele mai iubite actriţe din lume după ce a interpretat rolul Rey în cel mai recent episod al seriei Star Wars, a renunţat la pletele sale pentru un breton filat.

Cum să ai grijă de breton pe timpul verii

Deşi este în vogă, vara, bretonul poate deveni dificil de aranjat. Însă, dacă ştii cum să ai grijă de el bretonul poate arăta foarte bine şi în sezonul cald.
Cele mai mari probele sunt umiditatea şi temperaturile ridicate care îl fac să se onduleze. În acest caz încearcă să-l îndrepţi puţin cu placa sau apelează la o perie rotundă şi la uscător. O combinaţie imbatabilă mai ales dacă începi să îţi usuci breton imediat după ce ai ieşit de la duş – aşa nu dai nicio şansă onduleurilor! Dacă începe să se usuce singur, vei avea mai puţin control asupra lui.

O altă problemă cu care se confruntă multe persoane cu breton – acesta se îngraşă foarte repede pe perioada verii. Primul pas ar fi să renunţi la folosirea balsamului în zona bretonului. Un alt truc ar fi folosirea unui şampon uscat în zona bretonului. Dacă ai doar foarte puţin timp la dispoziţie, umezeşte bretonul şi apoi pulverizează un spray cu apă de mare pentru a-i adăuga textură. Vei avea ca rezultat aceleaşi beneficii ale unui şampon uscat, însă fără reziduuri sub formă de pudră şi cu mai mult volum.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: