Ten de portelan in regim de criza

O dieta sanatoasa impreuna cu produsele de infrumusetare asigura o ingrijire ca la carte a tenului. Mananca sanatos! Rezultatele sunt vizibile...
  • Publicat:
Ten de portelan in regim de criza
Ten de portelan in regim de criza

Un ten impecabil, un tel greu de atins? Ei bine, nu! S-a dovedit clinic faptul ca o dieta sanatoasa impreuna cu produsele de infrumusetare asigura o ingrijire ca la carte a tenului. Mananca sanatos! Rezultatele sunt vizibile…

Masti pentru:

Ten uscat
Pentru a hrani si sti­mu­la procesul de re­ge­ne­rare celulara com­bi­na: l o lingurita de miere, o lingurita de ulei de masline , un galbenus, cateva felii de ba­na­na zdrobite si ameste­cate cu putin lapte.

Ten gras
Pentru curatarea, mic­so­rarea porilor si inde­partarea excesului de sebum foloseste: un albus de ou, cateva pi­ca­turi de lamaie, o lin­gurita de argila (se gaseste la far­macie), ceai de mu­se­tel pana se obtine o pasta.

Ten sensibil
Foloseste: 1-2 caise bine coapte zdrobite si cateva picaturi de ulei de masline, com­pre­se cu ceai de nalba sau musetel. Pentru ochi obositi si cearcane –
aplica periodic comprese cu ceai de albastrele.

Pentru tonifiere si improspatare rapida – pulverizeaza pe tenul demachiat fie apa minerala, fie ceai verde.

Ingrediente pentru un ten frumos:

– Ulei de masline, iaurt, lapte proaspat sau praf, smantana, oua, tarate de ovaz, patrunjel, portocale, lamai, grepfrut, ana­nas, capsuni, apa minerala, ceai verde.

– Familiarizeaza-te cu noul „trend de criza”: ce e bun de mancat poate fi folosit pentru mentinerea frumusetii si sanatatii tenului.

– Pentru indepartarea celulelor moarte, a se­bumului si pentru a re­da pielii luminozitatea, apeleaza la o felie de portocala sau de ana­nas care se maseaza pe fata in prealabil dema­chiata (excelent mod de a reimprospata rapid toate tipurile de ten).

– De asemenea, o lingurita de tarate inmuiate in lapte cu care se maseaza usor fata (perfect pentru ten gras). Nu uita sa aplici comprese obtinute din infuzie de patrunjel (garantat efect de albire).
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Foliculita: cum scapi de ea?
Foliculita: cum scapi de ea?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân