Remedii anti-îmbătrânire de la Dr. Oz!

Vârsta îşi pune amprenta în fiecare zi, iar tenul şi părul femeilor sunt părţile care suferă cel mai vizibil. Pentru a combate îmbătrânirea, Dr. Oz îţi recomandă câteva remedii naturale care promit să te întinerească pe zi ce trece.
  • Publicat:
Remedii anti-îmbătrânire de la Dr. Oz!

Vârsta îşi pune amprenta în fiecare zi, iar tenul şi părul femeilor sunt părţile care suferă cel mai vizibil.

Pentru a combate îmbătrânirea, Dr. Oz îţi recomandă câteva remedii naturale care promit să te întinerească pe zi ce trece.

Încearcă-le şi tu şi fii convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară!
 

Redu apariţia ridurilor

Creează-ţi propria mască anti-rid din ingrediente simple, cum ar fi mierea, scorţişoara şi oţetul de mere, care te va scăpa de pielea moartă, hidratându-ţi tenul şi oferindu-i elasticitate. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen din piele scade şi asta duce la formarea ridurilor. Exfoliindu-ţi pielea cu această reţetă, Dr.Oz promite că nivelul de colagen va creşte iar proeminenţa ridurilor va fi mai redusă.

Mod de preparare:

Ai nevoie de 1 linguriţă şi jumătate de scorţişoară şi 1 lingură de miere pentru a face masca. Aplică acest amestec pe faţă şi lasă-l să acţioneze 30 de minute iar apoi clăteşte. După aceea, amestecă puţin oţet de mere cu puţină apă şi, folosind o dischetă demachiantă, aplică acest „tonic” pe întreaga faţă. Folosind acest „tratament” în fiecare seară, tenul tău va fi mai hidratat şi mai curat ca oricând!

Redu apariţia petelor de vârstă

Lămâia este un „element-minune” pentru frumuseţe! Conform Dr. Oz, curăţându-ţi faţa cu lămâie proaspătă poate să „cureţe” petele de vârstă deja vizibile şi să le prevină pe următoarele. Vitamina C din lămâie inhibă producţia de melatonină şi poate face acele pete maro, inestetice, aproape invizibile. Bineînţeles, protecţia solară este indispensabilă în general şi mai ales în cazul acestei afecţiuni.

Cum să procedezi:

Taie o lămâie în două şi foloseşte una dintre jumătăţi pentru a-ţi tampona faţa, pieptul şi mâinile dimineaţa. Lasă apoi să acţioneze 10 minute şi clăteşte din abundenţă. Vei observa că petele se vor estompa tot mai mult în fiecare zi.

Întinereşte-ţi podoaba capilară!

Secretul unui păr tânăr şi frumos este atât dieta cât şi modul de îngrijire. Dr. Oz te asigură că poţi să combaţi îmbătrânirea părului prin consumul de mei, ca parte a micului dejun. Meiul este o sursă excelentă de proteine şi poate să prevină căderea părului. De asemenea, Dr. Oz recomandă masajul scalpului cu ulei de argan, pentru a stimula circulaţia sângelui şi pentru a hidrata şi descurca părul, arganul regenerându-l şi oferindu-i elasticitate.

Încearcă:

Mănâncă mei la micul dejun măcar de trei ori pe săptămână. Cât despre uleiul de argan, masează-ţi scalpul şi trece-l prin păr o dată la două zile şi lasă-l să acţioneze 10 minute. Vei obţine un păr strălucitor şi mătăsos, iar fectele se vor vedea imediat!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”