Zodiile și sănătatea în săptămâna 12-18 septembrie 2022

Zodiile și sănătatea în săptămâna 12-18 septembrie 2022. Află ce prezic astrele în următoarea perioadă.
  • Publicat:

Săptămâna aceasta trăim sentimentele mai intens. Trebuie să fim mai atenți la schimbările bruște de temperatură și să nu neglijăm sănătatea. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 12-18 septembrie 2022

BERBEC și ascendent berbec

Berbecii vor fi plini de energie și nu se vor eschiva de la responsabilități. Dacă ești născut în acest semn, vei avea capacitatea de a acționa rapid și o să fii eficient. Atenție! Asta nu înseamnă să te dai peste cap și să-ți afectezi sănătatea. În această săptămână, este posibil să suferiți de dureri de cap, arsuri, boli inflamatorii. Ar trebui să te odihnești mai bine.

TAUR și ascendent taur

Dacă ești Taur, ești predispus la răceli și alte afecțiuni. În perioada actuală vei fi predispus la dureri. Dacă cumva ai probleme de sănătate, recuperarea va fi mai lentă decât de obicei. Te poți aștepta și la probleme oculare și este indicat să mergi de îndată la medic. Trebuie să îți faci curaj să faci măcar o plimbare ușoară, căci te va ajuta să te simți mai bine în corpul tău.

GEMENI și ascendent gemeni

Deși sănătatea Gemenilor este în general bună, reacțiile exagerate, grijile și anxietatea sunt principalele cauze ale unei sănătăți precare. Pot să apară probleme precum răceala, gripa, bronșita și infecțiile vezicii urinare. Acordă atenție preocupărilor legate de sănătate și consultă medicul dacă nu ești sigur de o afecțiune. În această săptămână, poate fi dificil să dormi suficient. Aceasta ar fi o perioadă bună pentru a face îmbunătățiri pozitive în stilul de viață. Mănâncă mai bine, fă sport sau meditează.

RAC și ascendent rac

În general, sănătatea Racilor este echilibrată. Pieptul și stomacul sunt două zone slabe. Bolile posibile în această perioadă sunt astmul, tulburările gastrice și digestia slabă. Este bine ca în general să eviți excesele de orice fel. Va trebui să fii conștient că multe dintre problemele de sănătate apar în urma unui stress mental.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 12-18 septembrie 2022

LEU și ascendent leu

Leii se vor simți rău, mai ales pe plan mental, din cauza oamenilor toxici din jur. Dacă ești Leu, problemele tale de sănătate sunt legate de inimă, coloana vertebrală și oase. Ar trebui să ai grijă, printr- o alimentație adecvată și exerciții fizice în mod regulat. Te așteaptă o perioadă aglomerată, așa că asigură-te că îți acorzi timp pentru tine. Plimbările și exercițiile fizice ușoare vor aduce beneficii. Vei fi mai sănătos și mai plin de energie ca niciodată dacă îți vei petrece această săptămână odihnindu-te.

FECIOARĂ și ascendent fecioară

Fecioarele suferă mai mult din cauza stresului. Vei părea calm și mulțumit la suprafață, dar de fapt înoți într-un bazin de tensiuni nervoase, trăind tot timpul pe muchie de cuțit. Vei avea, de asemenea, tendința de a căuta nod în papură. Îngrijorările coroborate cu firea ta tensionată duc la probleme digestive și intestinale. Este posibil să îți neglijezi sănătatea, deoarece ești foarte implicat în rezolvarea multor lucruri în cursul săptămânii.

BALANȚĂ și ascendent balanță

Balanțele nu au un sistem imunitar bine dezvoltat. Pot să apară tot felul de infecții în următoarea perioadă. Dacă ești Balanță, te poți aștepta și ca anumite probleme de sănătate din trecut să se vindece în scurt timp. Este o perioadă foarte bună pentru a încorpora obiceiuri de gestionare a stresului, cum ar fi o meditație de dimineață, afirmații liniștitoare sau plimbări ușoare. Renunță la alcool, la alimentele prăjite, la mâncarea nesănătoasă în general.

SCORPION și ascendent scorpion

Optimismul îi definește pe Scorpioni în această săptămână. Te simți foarte curajos, drept urmare vei găsi energia de a face tot ce îți propui. Din fericire, și corpul te ajută, ai o sănătate foarte bună. Te vei simți plin de vitalitate pe tot parcursul lunii. S-ar putea chiar să te bucuri de un sport și veți deborda de energie. Este indicat să te disciplinezi, să nu faci aceste activități haotic. Încearcă să mănânci alimente ușoare și ai grijă la somn.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 12-18 septembrie 2022

SĂGETĂTOR și ascendent săgetător

Ai în general o sănătate și o energie bună. Săgetătorii, în această săpătămână, pot depista diverse probleme legate de stres. Va fi presiune, presiune și mai multă presiune. Ai mare grijă! Sănătatea ta fizică depinde de sănătatea ta emoțională. Este posibil ca cineva drag să aibă o problemă de sănătate și va depinde de tine pentru soluționarea ei.

CAPRICORN și ascendent capricorn

Depresia, nemulțumirea, grijile și tendința de a te ține extrem de ocupat au un efect negativ asupra sistemului digestiv. Bolile de piele, rănile la nivelul genunchilor și dislocările articulațiilor sunt celelalte probleme cele mai frecvente cu care se confruntă un Capricorn, în această săptămână. Vei avea așteptări mari de la tine și de la viață, teamă de viitor și remușcări legate de trecut, iar acest lucru va duce la depresie. Planificați-vă viața în mod corespunzător, acordați timp pentru orice și țintește puțin mai jos. E posibil să fii interesat în această perioadă de remedii naturiste și tehnici de vindecare alternative.

VĂRSĂTOR și ascendent vărsător

Bolile infecțioase, afecțiunile pielii, problemele cu dinții, amigdalele și problemele cu mușchii picioarelor sunt câteva dintre problemele Vărsătorilor. De asemenea, este posibil să existe epuizare fizică și mentală ca urmare a bolii. Este recomandată odihna și evitarea stresului. Ai putea să îți iei o pauză sau o vacanță ca să eviți să se agraveze posibilele afecțiuni. Mergi la medic dacă ești îngrijorat legat de o problemă de sănătate.

PEȘTI și ascendent pești

Peștii vor avea înclinații către excese în această săptămână din septembrie. Graba, grijile și curiozitatea sunt cele mai mari amenințări la adresa sănătății tale în această lună. Veți suferi de indigestii, așa că te ferești de mâncarea nesănătoasă și sosurile bogate. Ar fi bine să urmezi o dietă bogată în fibre, cu multe fructe și legume. În timp ce bunăstarea ta fizică va fi compromisă, bunăstarea ta mentală nu va fi afectată. Cu fiecare zi care trece, veți descoperi în interior o nouă sursă de inspirație și vitalitate. Ar trebui să te concentrezi pe îngrijirea de sine și pe starea de bine.

Urmărește CSID.ro pe Google News