Varice: tratamente moderne VIDEO by CSID

Noile metode de tratament al varicelor aduc beneficii pacienţilor cu astfel de probleme. De la o recuperare mai rapidă până la un procent mai scăzut al reapariţiei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ce sunt varicele? Vorbim despre o problemă estetică sau reprezintă o reală problemă de sănătate? Din ce cauze apar? Putem spune că anumite persoane sunt predispuse la apariţia varicelor? Sarcina poate influenţa aparitia varicelor? Dar obezitatea? La toate aceste întrebări, dar mai ales despre noile metode de tratament al varicelor am stat de vorbă cu dr. Daniel Voiculescu, medic primar chirurgie generală, doctor în ştiinţe medicale, asistent universitar.

Am dezbătut pe larg care sunt cele mai bune metode de tratament: chirurgia clasică, scleroterapia sau laserul. Care sunt beneficiile, dar şi neajunsurile fiecăreia, dar şi respectarea protocolului post tratament pentru reuşita oricăreia dintre intervenţii. Şi am aflat mai multe despre importanţa purtării ciorapilor de compresie în cazul în care aveţi varice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Daniel Voiculescu - Medic primar chirurgie generala
Dr. Daniel-Iulian Voiculescu este Asist. Univeristar, medic primar chirurgie generală, doctor în științe medicale si director medical al retelei Laurus Medical. Şef lucrări Dr. Daniel VOICULESCU competenţă chirurgie laparoscopică competenţă endoscopie digestivă competenţă ...
citește mai mult