Tratamente moderne și eficiente anti-îmbătrânire

  • Publicat:

Când vine vorba de îngrijirea pielii nu este suficient să aplicăm cremele la suprafață. Pentru rezultate eficiente avem nevoie să dăm mâna cu tehnologia, deoarece în procesul de prevenire a îmbătrânirii este absolut necesară.

Mihaela Gavril, cosmetician, ne-a explicat cum ne pot ajuta tratamentele cosmetice cu ajutorul tehnologiei, nu doar pentru îngrijirea pielii, ci și pentru a ține la distanță primele semne de îmbătrânire.

Înainte de toate, trebuie să acceptăm că îmbătrânirea nu este un proces reversibil, dar el poate fi ținut sub control, poate fi încetinit.

Tehnologia, eficientă în procesul de îmbătrânire

„Cam de la 21 de ani începem să îmbătrânim, să apară acele semne de îmbătrânire cutanată. Mă refer la ridurile fine care apar, deshidratarea profundă, fie factorii genetici sunt cei care influențează apariția primelor riduri. Ar trebui să ne uităm în urmă poate la bunici, la mame și să știm cam când apar primele riduri în funcție de când au avut ele parte de acest proces”, ne spune Mihaela Gavril, cosmetician.

Specialistul menționează că nici cea mai bună cremă nu poate pătrunde până în derm, acolo unde este motorul, motiv pentru care trebuie să ne folosim de tehnologii, astfel încât ingredientele active din cremă să fie introduse cât mai în profunzimea pielii, acolo unde este nevoie de ele.

Din fericire, rezultatele în urma unui astfel de tratament sunt vizibile încă de la prima ședință.

„Apare un ten mult mai luminos, volumul țesutului este mult mai mare datorită oxigenării care se realizează în profunzimea pielii. În exterior se vede un efect de lifting, de ridicare a trăsăturilor, tenul devine mai luminos, pielea este uniformizată, atât ca textură, dar și ca aspect”, explică Mihaela Gavril, cosmetician.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Putem opri îmbătrînirea?
Putem opri îmbătrînirea?