Răzvan Petrovici: „Sunt divorțat, dar locuiesc în aceeași casă cu fosta soție”

  • Publicat:

Invitat în emisiunea Andreei Perminova, „Înapoi în viitor”, omul de afaceri Răzvan Petrovici a vorbit deschis despre fostul său business.

„A fost o presiune foarte mare din punct de vedere financiar, astfel că a trebuit să închid lanțul de magazine și să îl vând pe bucăți ulterior. Îmi pare rău, desigur s-au creat atunci niște pagube, în fața unor furnizori nu am reușit să mă despăgubesc, așadar, îmi cer scuze pe această cale”, a ținut să precizeze omul de afaceri.

„Am fost prima persoană care a adus tehnologia pentru energie verde în România”

Acesta a continuat apoi vorbind despre tehnologia pentru energia eoliană, fiind primul investitor într-un asemenea proiect din România.

„La generația din ziua de azi mă deranjează faptul că toată lumea vrea mâine. Nu, business-ul se construiește în zeci de ani sau se trece de la o generație la alta”, a mai adăugat omul de afaceri Răzvan Petrovici.

Întrebat de viața sa personală, Răzvan Petrovici a dezvăluit faptul că este divorțat, dar că a rămas în relații extraordinare cu fosta sa partenera de viață, mama fiicei sale. Și cu toate că nu mai formează un cuplu din anul 2007, aceștia încă locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor care anul acesta se va înscrie la facultate.

„Aș fi acționat mai mult în business dacă nu ar fi fost fiica mea”

„Aș fi făcut mai multe în business dacă nu ar fi fost ea, mi-aș fi luat mult mai multe riscuri. Și poate nu numai în business, poate că aș fi intrat și-n politică”, a conchis omul de afaceri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult