Răzvan Petrovici, despre loialitate și trădare

  • Publicat:

Prezent în cadrul emisiunii „Înapoi în viitor”, emisiune moderată de Andreea Perminova, omul de afaceri Răzvan Petrovici a vorbit despre primele sale gânduri pe care le are atunci când se trezește. Acesta își face cafeaua, urmărește știrile de larg interes din sursele externe și nu numai și iese la alergat. Și nu face rabat în nicio dimineață de la aceste activități.

Întrebat de atitudinea sa față de disconfort, Răzvan Petrovici a răspuns fără a stă prea mult pe gânduri: „Aleg ceea ce trebuie. Întotdeauna

„În business, mi-am urmat intuiția mereu, dar asta nu înseamnă că nu m-am și documentat”, a ținut să precizeze omul de afaceri.

Întrebat de Andreea Perminova despre însemnătatea loialității, Răzvan Petrovici a dezvăluit faptul că pentru sine, trădarea reprezintă cea mai puternică rană, astfel că loialitatea a devenit un principiu de la care nu se abate niciodată.

„Eu la revoluție nu mi-am dorit o țară fără procuratură, nu mi-am dorit o țară fără justiție, nu mi-am dorit o țară în care cineva să fie mai presus de lege, cu dimpotrivă”

„Eu nu consider că sunt vinovat ori nevinovat, dar asta doar Instanța și Dumnezeu vor hotărî”, a mai adăugat Răzvan Petrovici.

Cât despre obstacolele din viața sa apărute odată cu evenimentele mai puțin plăcute petrecute de-a lungul timpului, omul de afaceri a menționat faptul că nu consideră nici pe departe că problemele sale au fost probleme reale, dar că întotdeauna le-a depășit cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Sunt oameni invalizi, sunt oameni care se întorc din războaie, sunt oameni care și-au pierdut averea și au trebuit să emigreze dintr-o țară în alta. Acestea sunt probleme reale. Noi suntem niște fericiți aici în România”, a subliniat Răzvan Petrovici.

„Sfaturile sunt întotdeauna date pentru a nu fi ascultate”

„Am primit atâtea sfaturi bune de-a lungul vieții. Cred că cel care a cântărit cel mai mult a fost acela de a nu intra în politică”, a conchis omul de afaceri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult