Marcel Pavel, despre ”Îngerul” care l-a salvat din ghearele COVID-ului

Marcel Pavel a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA. Cei doi au reamintit momentul dificil prin care a trecut artistul atunci când a fost diagnosticat cu COVID-19.
  • Publicat:

Marcel Pavel a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA. Cei doi au reamintit momentul dificil prin care a trecut artistul atunci când a fost diagnosticat cu COVID-19, ocazie cu care Marcel Pavel a dezvăluit cine a fost îngerul său păzitor.

„Eu am făcut greșeala de a cânta în spital. Am zis că nu e nimic, că o să fie bine, dar după trei zile eram pus pe oxigen. A fost foarte foarte grav (…) Am întâlnit șeful secției de la Balș, fosta mea colegă de bancă de la școala de muzică. Mi-a salvat viața femeia aceea. Mi-a spus „cât voi fi eu aici, nu ți se va întâmpla nimic”. A apărut ca un înger”, a povestit Marcel Pavel în podcast-ul „Altceva” cu Adrian Artene.

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959 în satul Independența, județul Galați, dar a crescut și copilărit la Câmpulung Muscel, unde familia lui s-a mutat pe când avea doar 3 ani.

A început studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a, înscriindu-se Scoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel la violoncel şi pian.

A urmat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti, studiind în paralel în particular percuţia, iubind foarte mult rock-ul. Este absolvent al Universtatii Nationale de Muzica Bucuresti-sectia Canto clasic.

Urmărește podcastul integral pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult